360 Total Security Bitdefender ve Avira motorunu açma

vilgax

Kilopat
Katılım
8 Mayıs 2015
Mesajlar
169
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Talebe :)
Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum eğer 360'da Bitdefender ve ya Avira motorunu açarsak program arkaplan'da çalışırken de fazladan 2 antivirüs motoru açtığım için RAM tüketir'mi ?Manuel tarama sırasında tüketirse bişey olmaz. Ama normal arka planda'da RAM tüketir mi onu öğrenmek istiyorum.
 
Ayarlarında Avira ve BitDefender'ın aktif koruma ve tarama amaçlı kullanılmasını içeren yapılandırması vardı eski sürümlerinde. Bunda da vardır muhtemelen. Oradan tarama amaçlı olanı açıp, aktif koruma amaçlıyı kapattığında sadece taramada motorları kullanır.
 
Hocam bide 360 ı kurunca dosyayı indirdiğimiz yerde(belgelerim/Downloads) başka bir 360 security dosyası oluşuyor onu'da kurmalımıyız ?
 
İlgilendiğiniz için teşekkürler. Konuyu anladım. Bide bilmeyenler için söyliyeyim. Avira ve Bitdefender motorunu açtığınızda eğer güvenlik derecesi dengelideyse 2 motoru kullanmıyor sadece manuel tarama sırasında kullanır. Ancak korumayı güvenliye aldığınızda ek olarak 2 motoruda kullanıyor. Ayarlarıyla biraz oynadıktan sonra :) bu sonuca vardım :)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı