Frisby FM-G3265K Mouse'u Almak Hata mı?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açmışsam affola. Ben 2 gün önce frisby fm-g3265k adlı mouseyi aldım ama sonra biraz araştırınca iyi bir mosue olmadığını ve iki ay sonra bozulabileceğini öğrendim. Sizce bu mouseyi almakla hata mı yaptım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke sorsaydım almadan önce. Ama su an DPI'ı CS GO olsun Battlefield 4 olsun cok isime yarıyor. Umarım benimki fazla dayanır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Everest, Frisby vs. markalardan alınan ürünler dayansa bile mutlaka kendisine sitem ettiriyor. Şöyle bi örnek vereyim kendim Everest SM-700 ürününü kullanıyorum sırf görüntüsünden dolayı hala atmadım bırakamıyorum o kadar güzelki görüntüsü ama farenin dpi ayaraları berbat ve sürekli olmasada CS:GO ve LoL oynarken dövüşlerin ortasında takılıyor ve bu insanı cidden çıldırtıyor. :D . Ama bütçesi olmayanlar için alınabilir.
 
Bide ben CS GO da ara sıra rus serverlerine giriyorum çıldırıyorum resmen abi ya fareye yumruk atıyorum o yüzden benimkinin fazla dayanacagını düsünmüyorum :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı