Youtube Kanal Adı

Oguzhaan

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2014
Mesajlar
51
Makaleler
1
Yer
Antalya, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Youtube'daki kanal adım douchebag kelimesini içeriyor. Acaba kanal adı argo olduğu için bir problem çıkabilir mi? Aslında tam argo'da sayılmıyor. Dallama, dangalak ve benzeri şeyler fakat bilemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
 
Dünyadaki diğer milyonlarca isimlerin çivisi mi çıktı?
Sanırım kendini ya da başkasını aşağılayıcı bir kelimedir "douchebag". Eğer bu tarzda ki bi ismi kendinize yakıştırıyor ya da uygun görüyor iseniz size diyecek hiç bir sözüm yok, var git yolun açık olsun.:)
 
Kendime yakıştırmak değilde dallama demek oluyor dangalak ve benzeri şeyler yani tam yakıştırmak amaçlı koymadım biraz espirisine. 6 bin kişiyi çöpe atmak istemiyorum o kadar kötümü adım ya :D
 
Zevkinize karışmak değildir amacım ama ben o kanal ismini ne size nede başkasına yakıştıramam.:)
Kanal adınız: ''OğuzhanChairman'' olmaz mı?:sinsi:
 
Kardeş Benimde Bir sorunum var ama nereden açacağımı bilemedim. Youtube kanalına giriş yapıldığında ilk olarak karşımıza video çıkıyor ya hatta başlık olarak ''kanal fragmanı,eğlenceli motantaj'' ismini veriyorlar. videoları o şekilde nasıl yapıyoruz.
Ekran Alıntısı.PNG
 
@Hasan Kaan kardeş, ''Burak Oyunda'' yok mu? -''He var'' dediğini duydum. -İşte ona sor! Adamı o kadar takip ediyorsunuz, yerlere, göklere sığdıramıyorsunuz ancak kendisinden en ufak bir bilgi edinemiyorsunuz. (n)
 
Youtube kanalına giriş yapıldığında ilk olarak karşımıza video çıkıyor ya hatta başlık olarak ''kanal fragmanı,eğlenceli motantaj'' ismini veriyorlar. videoları o şekilde nasıl yapıyoruz.Eki Görüntüle 83982

www.technopat.net/sosyal/konu/youtube-başlangıç-ekranına-video-koyma.215470

Sitenin sağ üst kısmında arama butonu mevcut, konu açmadan önce kullanabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı