Bilgisayarın kapatılmasına rağmen fanların çalışmaya devam etmesi sorunu

vukado_82

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2015
Mesajlar
428
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2 gündür böyle, bilgisayarı kapatınca beklemede durarcasına fanlar dönüyor ve güç kaynağı çalışıyor sanki... Anca fişi çıkarıp takınca ses gidiyor. Sıkıntı yapmıyor ama normal olduğu da söylenemez. Neyi vardır ve nasıl düzeltebilirim?
 
Hızlı başlatmayı kapa:

upload_2015-7-5_1-53-3.png
 
@vukado_82 ,

Bu tür optimizasyon yazılımlarını kurmayın lütfen. Sistemdeki zararlı yazılımlar ve kurduğun birden falza güvenlik yazılımları sistemin yapısını bozmuştur. Sana tavsiyem temiz bir Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal 8.1 kur. Ardından ilk iş olarak 360 Total Security'i kur. Harici bakım yazılımı kurma, bakım için bu yönerge yeterlidir. https://www.technopat.net/sosyal/ko...-ve-performans-optimizasyonu-yönergesi.93849/

Windows Update üzerinden tüm güncelleştirmeleri yükle. Driverları güncellemek için gerekirse bizden destek de alabilirsiniz. Bunun dışında gereksiz bir yazılım kurma.
 
Çok fazla dosyam var, onları koyacak bir depolama diskim bile yok, sadece bunu çözsek olmaz mıydı?
Şimdiden teşekkürler, yardımlarınız için...

Oturumu kapattıktan sonra bilgisayarı kapatınca sorun yok ancak direkt olarak kapatınca fanlar dönmeye devam ediyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı