1 Yıllık Veda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helal olsun dostum, elbet girersin arada bir. Allah yardımcın olsun, ders çalışmak önemli ancak insan çok bunalıyor.
 
Ayrıca şunu eklemek istiyorum. Bu yaz 11. sınıfa başlayacağım. Tabii ben liseye girerken "SBS" adında bir sistem vardı. Şuan 11. sınıfa geçiyorum, 3 yıl ne çabuk geçti anlamadım. Sana önerim fazla telaş yapma. Gerçe ne kadar telaş yapma desem de bu imkansız olacak. Tekrardan başarılar dilerim. Umarım istediğin mevkiilere ulaşırsın (y).
 
Çalış tabi ama bazı şeylerden kısmak da iyi olmuyor uyku gibi oyun gibi...
 
Tabiki abilerim. Tecrübelerimi yazmak bahanesiyle girerim, iyi fikir @I3eyaz . :D Özellikle şu özel okul, temel lise konularında.
 
Bende aynı dertten muzdaribim, 11 ne zaman bitti anlayamadım oysa ki YGS konularını bitirecektim ama yarısına bile gelemedim sayılır Allah yardımcımız olsun .
Bu arada @Batın Türk kardeşim haddim değil ama eğer bir tavsiye istersen bu seneyi boş geçirme bol bol YGS çalış, hatta bu yazıda boş geçirme 10. Sınıfı baştan aşağı tekrar et ve konuları unutma çünkü LYS'nin temeli 10. Sınıf konuları, ne yazık ki ben geçen yaz kitap yüzü açmadım, neredeyse çoğu konuyu unuttum şimdi baştan öğrenmem gerekiyor. Son olarak bu yıl çok daha hızlı geçecek ve kendini bir anda üniversite adayı olarak bulacaksın.
 
Helal olsun kandasim. Bu donem calisman gerek. Cunku hayatinin donum noktasi burasi maalesef. Sık disini biraz daha. Allah'a emanet ol.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benzer konular


Geri
Yukarı