CW Sorunlu GTX 970 İade Olur mu?

Tolga Durgun

Kilopat
Katılım
20 Temmuz 2015
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 3-4 gün önce vatandan bir sistem topladım gayet bilgili ve özen gösteren bir elemanına denk geldim kasa gayet güzel toplandi kablolama falan. Fakat kartta cw çıktı. Dün vatana gidip söyledik kasa bizde kalsın sisteme mesaj attık onay gelince kartı değiştiririz dediler. Bugün 2 gibi beni aradilar, kartı değiştirdiklerini ve bu kartta da aynı şekilde cw olduğunu oyun oynarken kart zorlaninca ses geldiğini ve normal bir şey olduğunu söylediler ben de o zaman başka bir karta geçin sorunsuzu bulana kadar deneyin gibi bir şey söyledim onlar da başka da kutu açamayız dediler. Gelip kasayı alabilirsiniz dediler. Yarin bir yakınımla gidip kasayı alacağız, kartı değiştirmelerini diretmeli miyiz yoksa alıp tıpış tıpış dönecek miyiz?

Yardım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını faturasıyla iade edebilir ve başka marka alabilirsiniz. Kusurlu mal sattıkları için almak zorundalar. Sorun çözülmüştür. :D
 
Arkadaşlar ceza aldım da yazamadım belki şimdi yine alıcam mobilden yaziyorum neyse.Bu gün gittim vatana işte konuştuk abiyle normal birşey olduğunu ve 970 ve üstü kartlarda böyle ses gelebileceğini söyledi ben ne 970 ler gördüm çığlık atıyor dedi ve bu kartlar %70-%80 cw lı çıkıyor şansın varsa %20 lik kısmı tuttursun dedi.Benim karttan gelen ses çok aşırı değil mesela 10-15 lıralık adi bir kulaklık kullaniyorum ekipmana para kalmadi onlari sonra tamamlıyacağım neyse o kulaklığı taktığımda bile sesi zor duyuyorum oyundayken ama böyle oyun sakinleşince aksiyon kesilince çatışmalar bitince yine o cız cız sesi alıyorum mesela csgo oynarken ses kasmamı engelliyor belki adam akıllı bir kulaklık alırsam dış sesleri duymamı engelleyen hiçte duymam ama o sesin varolması beni rahatsiz ediyor sonucta o kadar para vermisim.Arkadaşlar dediğim gibi o sese ya alışıcam yada gidip 960 alıcam ordaki çalışan 960 veririz cw sorunu olmaz dedi isterseniz ama %40 performansin düşer dedi.Bence böyle kullanın dedi.Arkadaşlar 960 a geçmelimiyim sırf bu ses yüzünden yani 970 in açıpta 960ın açamıyacağı oyun yok ama bu sesten rahatsız oluyorum düşüncelerinizi bekliyorum.

Kartı servise gönderin. Değişim/iade kararını servis verir.

Çok yakın zamanda aldıysanız iade edip başka bir modelden alın. :p

Marka değişimini kast ettiyseniz ben söyledim orda msi açalım bir de dedim oda inanin bu msilerde daha çok ses çıkıyor dedi bende başka kutu açmak için direttim stokta kalmamış yine benim kartın aynısından sipariş ettik bundada ses sorunu gelirse aynen böyle kullanıcam veya 960 a geçicem.
 
EVGA aldım elemanın dediğine göre en fazla MSİ larda en azda EVGA,GIGABYTE lerde görülüyormuş.Hatta raflarlarda MSI vardi 5 6 tane,açalım bunlardan dedim onlarda daha fazla görülüyo ve çığlık atıyor dedi.Benim kart bitmişti,kartın aynısında sipariş ettik yarin gelince beni arayacak gidip bakıcaz artık ondada varsa 960 alıcam.
 
Ürünü servise göndermenize hiç gerek yok. Bütün malzemeleriyle kutulayıp müşteri hizmetlerine gidin, üründen memnun kalmadığınızı belirtin. 15 gün içerisinde memnuniyetsizlik sebebiyle ürünü geri verme hakkınız var, 2hafta önce aldığım; MSI R9 290 Gaming 4G ekran kartımı memnun kalmadığım için 13.gün müşteri hizmetlerine götürüp paramı teslim alarak başka marka aldım. Parayı çek halinde teslim ediyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı