Asus Zenfone 2 alinmali mi?

glasko351

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar asus zenfone 2 alinir mi? Guzel bir telefon mudur ? Kotu yanı var midir ? Almayı düşünüyorum... Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Niye alınmasın ki alınabilir bir cihaz. Her telefonda olduğu gibi bir kötü yanı vardır. Biraz fazla ısınıyormuş. Sarjı çok az daha gidiyomuş benzer telefonlara göre. Video kameraya göre daha az performans veriyor.
 
Her telefon ısınır ısınmayı kafana takma tutulmayacak kadar ısınsa bile sadece üst tarafında hissediyorsun sağ elinle aşağıdan tutabilirsin rahatlıkla ısınmaya başladığı zaman , şarjı üstün güç tasarrufunda iyi gidiyor herhangi bir kasma falan da yapmıyor sadece arkaplan verilerini azaltıyor , video düzeltilebilir yazılımla sorun etmeyin onu. Sorunuz varsa soru üzerinden cevaplayayım.
 
Ben telefonu alalı 2-3 gün oluyor. Gayet hoş. 4 GB ram'in rahatlığını hissedebiliyorsunuz. Gün içinde birçok programı açıp kullanıyorum. Eve gidip yatmadan önce tüm programları temizlediğimde 30-40 adet programın kapatıldığını görüyorum. Kamera konusunda 10 üzerinden 7 puan verebilirim. Oyun falan oynamadığım için yorum yapamayacağım bu konuda. Fakat günlük kullanımda sosyal siteleri takip edeyim, 2-3 müzik dinliyeyim, 1-2 film izliyeyim, sağda solda 2 resim çekeyim ve bunları yaparken sıkıntı çekmeyeyim diyen biriyseniz bu telefon gayet yeterli. Ancak ince telefon meraklısı iseniz pek tavsiye etmiyorum :)
 
İki gün önce 16GB dahili hafıza, 4GB ram olan versiyonu aldım fakat pil %30'a düşünce telefon kapanıyor. Servise göndermeyi düşünüyorum. Bu bariz bir sorun mudur yoksa bilmediğim bir şey var mıdır diye de merak ediyorum; pili kalibre etmek gibi mesela?
 
İki gün önce 16GB dahili hafıza, 4GB ram olan versiyonu aldım fakat pil %30'a düşünce telefon kapanıyor. Servise göndermeyi düşünüyorum. Bu bariz bir sorun mudur yoksa bilmediğim bir şey var mıdır diye de merak ediyorum; pili kalibre etmek gibi mesela?

Daha fazla geç olmadan telefonunu ver garantiye. O bariz sıkıntılı bir telefon.
 
Eğer ki ben bana telefon alınması için 8. sınıfın sonunu bekleseydim şu an kesinlikle Asus Zenfone 2 alırdım. Ama artık iş işten geçti ve geçen sene aldığım Samsung Galaxy S4 Mini' yi kullanıyorum ve de iki cihazda aynı fiyattaydı. Ah salak kafam diyorum ve mesajımı sonlandırıyorum :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı