Vatanbilgisayar kasayı iyi topluyor mu?

Öncelikle merhabalar. Toplarlar bilgisayarını ve hiçbir sorun çıkmaz. Ancak iyi mi değil mi tartışılır. Orda ki elemanın tecrübesine bağlı ve tabii ne kadar iyi olduğuna. Her şube birbirinden farklı. Ancak çok iyi yaptıklarını söyleyemem. Sadece kasayı topluyorlar, kabloları arkadan verip takıyorlar. Düzgün bir işlem yok, standart yani. Bence İnventus veya Sinerji gibi firmalardan çok daha iyi kasa toplama/montaj desteği alabilirsin. Bunun dışında ben her zaman kendinin toplaması taraftarı olacağım. Çünkü çok şey öğreneceksin ve kendini geliştirmiş olacaksın. Zevkinden bahsetmiyorum bile.
 
Aldığın şubeye bağlı. Tekirdağ merkez şubesinde gayet güzel toplamışlardı ama her şubede farklı eleman var. Adamın günlük psikolojisine de bağlı. Şanslıysan benimki gibi güzel toplarlar ama o kadar zor bir şey değil. Mümkünse kendin topla hem pratiğin olur.
Tekirdağ'da ki abi yılda 2 bilgisayar toplar, İstanbul'da ki abi günde 2 bilgisayar toplar. Adam artık bilgisayar toplamaktan sıkılırsa özen göstermeyebilir.
 
Ben bu konuyu bizzat toplayan kişiyle konuştum. Bazı mağazaların çok yoğun olduğunu bu yüzden parçaları birleştirip hemen yolladıklarını söyledi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı