Gigabyte G1 GTX 970 ve G3258 Sistem Resimleri

Geçen gün açtığım konudaki sistemin parçaları pazartesi bana geldi ama ancak paylaşabiliyorum sabrınız için teşekkür ederim.
Aldığım parçalardan çok memnunum ekran kartı ile beraber verilecek Batman oyunu için inventus arandı ve 1 hafta sonra Nvidia tarafından bize verilecek daha sonra size haber verilecek dendi, haber verilmezse tekrar arayabilirsiniz dediler.
Ben inventus'tan çok memnun kaldım sıfır sorun sıfır sıkıntı çıkardılar sağolsunlar.
Yanlız ekran kartına gelecek olursak coil whine sorunu mevcut açtığım oyunlarda 100 ila 1000 FPS arasında ekran kartı ağlıyor :cry::cry::cry: (ses manasında)

Yapacağım testlerde bütün işlemcinin sıcaklığının kullanımının aynı şekilde GPU'nun sıcaklığının kullanımının belirmesini istiyorum sol üst yada sağ üst kısımda bunun için hangi programı kullanıyorsunuz, bunu öğrendikden sonra oyun içi deneme videolarına başlıyacağım.
Bknz: GTX 970 ve G3258 Tabanlı Sistem Alındı

Fotoğraflara geçelim.

İventustan gelen kutu bu şekilde.
İçide gayet sağlam sıkıştırılmış parçalar hareket etmiyecek kırılmayacak bozulmayacak şekilde.

1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpg


9.jpg


10.jpg


11.jpg


12.jpg


13.jpg


14.jpg


15.jpg


16.jpg


17.jpg


18.jpg


19.jpg


20.jpg


21.jpg


22.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolama çok iyi olmuş, yapanların eline sağlık. i5 'e terfi etmeye bak :D. Hayırlı olsun kardeşim, bol FPS ' li mavi ekransız günler dilerim :)
 
Oyun test videoları yapacak mısınız ?
Yardımcı olursanız evet uygun video çekme programını bulamadım tek sorun o video çekiyorum sanıyorum oyuna giriyorum,sadece masaüstü görüntüsü çıkıyor,bir türlü anlayamadım.
Kablolama çok iyi olmuş, yapanların eline sağlık. i5 'e terfi etmeye bak :D. Hayırlı olsun kardeşim, bol FPS ' li mavi ekransız günler dilerim :)

Teşekkür ederim Bro! :) kablolama bizzat ellerimle yapıldı amatörde olsa bu kadar oldu :) , güzel yorumun için ellerine sağlık.
 
Şuana kadar hangi oyunlarda darboğaz yaşadınız hocam ?

Hiç bir oyunda darboğaz şikayetim olmadı, ama darboğaz var fps sıkıntısı yok ama darboğaz var evet. Genellikle yayın yaparken aynı anda oyun oynamak gerekiyor oyun yayını olduğundan dolayı, o zaman aşırı derecede darboğaz yaşıyorum ondan başka sıkıntım yok.
 
O ekran kartına destek için olan çubuğu kestim ben mecburen, Asus Strix sığmadı o çubukla beraber, ben de sadece alttan destek verdim karta yoksa düşecek gibi duruyordu. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı