Windows 10 Temiz Kurulum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şimdi önce rezerve ile W10'a geçip ondan sonra mı temiz kurulum yapayım, yoksa tekrar tekrar indirmekle uğraşmadan iso ile direk 8.1'den 10'a temiz kurulum mu yapayım ? Bir sorun çıkar mı ? @er36po
 
@Silinen üye Aida 64 ile baktığınızda Win 10 anahtarınız bu: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T değil mi?
 
@Eru lluvatar, Evet, öncelikle yükseltin daha sonra temiz kurulum yapın.
 
Iso dosyasını indirip usbye yazdım pcye takıp setuptan windows 10a yükselttim masaüstü geldiğinde windows etkinlestirilmişti.
 
Iso dosyasını indirip usbye yazdım pcye takıp setuptan windows 10a yükselttim masaüstü geldiğinde windows etkinlestirilmişti.
Bende şimdi isyerimdeki Asus K53SD diz üstü bilgisayatımı sıfırdan kurdum bakalım nasıl etkinleşecek.

Beyler temiz kurulum yaptım. Sonuç :) Rezerve falan yok direk kurdum kendi etkinleştirdi. Windows 10 yolcusu kalmasın artık aklımdaki bütün soru işaretleri kalktı hepsi fasa fiso indir Windows 10'u direk kur lisansı kendi görüyor.
Adsız.png


Etki alanında da sorun çıkarmadı :) Ufak sorunlar müzik çalarda takılınca işlem zaman aşımı hatası veriyor ve simge durumuna küçültünce şarkıyı kapatıyor :) Yeni tarayıcısı Microsoft Edge Google chrome'un yanından dahi geçemez çünkü hantal kalıyor. Neyse olur ufak şeyler bunlar.
 
Hocam, şimdi sistemi Win10'a yükselttim, birazdan temiz kurulum yapacağım. Bu işlem için aida64'ten Win10 key'ine bakmaya gerek yok değil mi ? Direkt olarak temiz kurulum yaparak etkinleşiyor değil mi ?
 
Ben de yazayım. Önce normal update ile W10'a geçtim, etkinleştirmemi tamamladıktan sonra temiz kurulum yaptım, kurulumda lisans istediği yerleri atladım, windows açıldığında direk etkindi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı