Merak Edilen Sinerji Bilgisayar

Arkadaşlar bu konuyu insanları bilgilendirmek için açıyorum sadece. Çünkü herkes sürekli forumda konu açıyor veya yorumlarda soru soruyor. Sinerji nasıl? Öyle mi yoksa böyle mi? Fiyatlar uygun ama sıkıntı var mı? Kargo nasıl? Montaj nasıl? vb. sorular sürekli olarak forumda dönüyor.

Ben de kendim Sinerjiden bilgisayar satın almış biri olarak; kendi düşüncelerimi buraya yazmak istedim. Ürünleri cuma akşamı satın aldım, pazartesi elime ulaştı. Gerçekten mükemmel paketleme yapılmıştı. Ürünlere hiçbir zarar veya kutularına hiçbir zarar gelmemişti. Tüm ürünlerim elime eksiksiz ve hatasız (yanlış ürün değil yani) ulaştı. Bilgisayarımın montajını ve kurulumunu kendim yaptığım için sizlere bu konuda bir bilgi veremeyeceğim. Ancak gayet hızlı ve temiz çalışıyorlar.

Ürünlerden birinin hatalı olduğundan şüphelendim ve ertesi gün Sinerji bilgisayarı aradım. Bizzat firma çalışanlarından birisi kapıma kadar gelip, ürünü teslim alıp götürdü. Daha sonra beni telefonla arayıp problemi anlattılar ve ürünü tekrar (aynı gün içerisinde) kapıma kadar getirdiler. Şimdi sorunsuz bilgisayarımı/sistemimi kullanıyorum arkadaşlar.

Fiyatlar uygun ve güvenilir. Bence herkes Sinerji bilgisayarı tercih edebilir. Ancak tabii seçenek biraz az. Vatan kadar büyük bir firma olmadığı için tüm ürünleri bulamıyorsunuz. İyi sosyaller.

Edit: Konu kullanıcı incelemesine mi yoksa haberlerine mi açılacaktı bilemedim. Sayın yönetim kusuruma bakmaz ve ceza vermezse sevinirim :kararsız:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5000 TL'lik alışveriş yaptım. Çarşamba günü sipariş verdim, Cuma günü ürünler ulaştı. Hatay'da yaşıyorum. Fakat ürünlerin kargolaması kötüydü. İnventus'un kalite olarak çok çok altında bir paketleme yapılmıştı. Şanslıyım ki ürünlerime bir zarar gelmedi. Fakat uygun fiyatları sebebiyle tercih edilebilir. Özellikle toptan sistem alırken çok fark ediyor. İnventus'tan alsaydım 5500 TL tutuyordu. 500 TL cebimde kaldı. Risk aldım ve şuanda tüm bileşenlerim sorunsuz çalışıyor. Alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı