Logitech G710+ vs Steelseries 6Gv2

Emrah Şaşmaz

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2014
Mesajlar
761
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba, uzun zamandan beri mekanik klavye peşinde koşuyorum, o mu olsun bu mu olsun marka seçimi vs. derken o gün bugündür daha mekanik klavye sahibi olamadım. AdeksStore'da Steelseries 6Gv2'yi denemiştim hoşuma gitmişti, Razer Blackwidow Tournament Edition 2014 modelini de mağazada deneme fırsatı buldum click sesini o kadar hoşnut bulmadım bir de malzeme kalitesi bana güven vermedi, ağırlık olarak 6Gv2 daha ağır. Stoklara gelmesini bekliyorum GameEkstra Mağazasında stoklara geldiğini gördüm ve arayarak gittim mağazaya gidince yok diyorlar telefon hattı üzerinden var diyorlar. Ne yaptıkları belli değil doğrusu. Uzun lafın kısası iki klavye arasında kararsızım şu an ikisinden bir tanesini alacağım sizinde fikrinizi almak istedim. Logitech G710+ mı Steelseries 6Gv2 mi? Site üzerinden G710+ kutulu garantili İstanbul içerisinde satan arkadaşlarımız varsa düşünebilirim. Şimdiden teşekkürler :).
 
Sorularına cevap veremem ama bir g710+ kullanıcısı olarak eğer mekanik klavye de biraz daha tok ses istiyorum diyor isen g710+ pek memnun etmeye bilir sesi 1 2 ton daha az .
 
Hım ben o zaman sana g710 + sıkıntılarını söyleyim .İlki malesef toz tutuyor . İkincisi kablosu fazlaca kalın power kablosu kadar . Ama yani bunlar dışında pişman etmez mekanik klavye gayet ağır ve sağlam . Masa da hareket etmiyor yazı yazarken falan .Arka plan ışığı tek renk beyaz gayet parlak vs .... Brown switch gece oyun oynarken yan odadakini sesiyle uyandırmaz :D Yazılım iyi garanti zaten Türkiye de en iyilerden biri . 1 seneyi geçgindir kullanıyorum herhangi bir bozulma olmadı. G710 + görme ihtimalin olur vatan bilgisayar da bulunur. Not : Logitech in klavyeleri güzel de mouse ları biraz pişman etti .
 
Mouse olarak Steelseries Sensei Rubberized modelini kullanıyorum tavsiye ederim harika bir mouse beni bu mouse Steelseries'e yönlendirdi birde iyi ikili olurlar diye düşündüm. Ama G710+ ilede iyi bir ikili olurlar diye düşünmeye başladım öyle rengarenk klavye fazla güzel olmayacağı görüşündeyim. Beyaz renk candır :). Fiyatları biraz tuzlu ama ya 2. Elde bulamadım 250 TL-300 TL aralığında.
 
Ah vakti zamanın da g700s aldım 2 sene oldu ne ata biliyorum ne sata biliyorum bozuldu 2 . cisi geldi .Para ya da kıyamıyorum bozulursa steelseries almayı düşünüyorum :D
 
Eğer klavye makrosu kullanmayan ve bilek desteğine gerek duymayan biri iseniz Steelseries 6gv2 alın.Ama tuşları 60g basınç istediğinden ve TR layout'u olmadığından pek tercih edilmiyor.6gv2 alacaksanız eğer alışmanız biraz uzun sürebilir.Işıkları olmadığından karanlıkta oynarken sıkıntı çekebilirsiniz ve aynı zamanda parmak izi bırakıyor.
 
Aslında hoşuma gitti evet güzel klavye ama şöyle bir görüş birliğine vardım bilmem ne kadar doğru düşünüyorum. Bizim ülkenin standartlarına uygun, münakaşa edebileceğin insanların olduğu ve garanti desteği uzun olan yaygın olan tek firma Logitech, Steelseries mouseum var müthiş kalite harika bir deneyim gerçekten ama Logitech'e verilen desteğin Steelseries'e verildiğini düşünmüyorum. Bu yüzden biraz G710+'a yöneldim gibi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı