Twitch Yayınlarını Youtube'a Aktarma

Katılım
25 Mart 2014
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar;
Twitch hakkında birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok memnun kalırım şimdiden teşekkürler.
1-) Twitch yayınlarını doğrudan YouTube'a aktaran bir sistem var mıdır? Yani ben yayını kaydedip, YouTube'a koymama gerek kalmadın Twitch bunu benim için yapabiliyor mu? Sanki böyle bir şey duymuştum. Bu yüzden soruyorum.
2-) Bildiğinşiz gibi Twitch kanalında geçmiş yayınlar bölümü var. Bu bölüme yapılan canlı yayınlar ne zaman düşüyor. Ben yayın yapmama rağmen burada gözükmedi. Bu konu hakkında da bilgi almak istiyorum.
Sorularım kısaca bunlardır. Şimdiden ilginiz teşekkür ederim.
 
1-) Bazı kanallar bunu direkt olarak yapıyorlar. Ancak otomatik 0larak mı aktarıyorlar yoksa indirip mi yüklüyorlar bilmiyorum. IDM ile yayınları indirip yükleyebilirsin.
2-) Bildiğim kadarı ile bu özelliği kullanabilmek için kanalının doğrulanmış yayıncı olması gerekiyor. (Abone olunmanın aktif olması gerekiyor)
 
1- Eski yayınlarınızı highlight olarak kaydedip youtubeye yükleyebiliyorsunuz. 2 ay içinde değişmiş midir bilmiyorum ama daha önce yaptım.
2- Bunun için ise ayarlardan yayınlarınızın kaydedilmesini açmanız gerekiyor.
 
@Hakan AK Öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. 2. sorunu hallettim fakat Twitch'te video yönetici bölümünde highlight sekmesine geldiğim zaman "No Highlights Found" yazısı ile karşılaşıyorum. Acaba biraz detay vermeniz mümkün mü? İlginize tekrar teşekkürler

Düzenleme: Biraz kurcalayıp çözdüm sayenizde olayı tekrardan teşekkür ederim :)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı