Bundan Sonra Linux Forumlarındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gün şöyle bir konu gördüm.
67utyuty.png

@Web_Monster Ona bakarsanız ben de Elektronikteki tüm konuları cevapladım forumu terk ettim mi? Bence yanlış düşünüyorsunuz. Burada sırf konu cevaplamak için değil de bilgi almak için de bulunmalısınız. Ayrıca sadece Linux üzerine konu cevaplamayın başka konular da var.
 
Hayır da diyelim hepsini cevapladın Linux'un, anlamıyorum senin Linux haricinde hiç mi bilgin yok acaba? Hadi hiç bilgin yok diyelim, o zaman konuları takip et bişeyler öğren başkalarına başka konularda da yardımcı ol. Ya da diğer konu dışı bölümünde sohbet et. Bu forumda yapılacak çok çok fazla şey var.
 
Tek bir kategoride tıkılıp kalmak insanı tabii ki bir süreden sonra sıkar ama gitmek isterse hiç kimseyi burada zorla tutmayız. Konu ile alakasız ama Deep Web Türkiye kapatılmıştı diye hatırlıyorum yeniden mi açıldı?
 
Son düzenleme:
Adam gerçekten bildiği şeyleri cevaplamak istiyor ola ki ondan çıkmış. Ama kötü oldu ya ben ona soru soracaktım daha ya :D
 
Gitmeyeydi iyiydi. Daha karpuz ''keseceğdik''.
 
'Herkesin hayatına Tesla karışamaz!' der büyüklerimiz. Adamı parayla bilgi alsın-versin diye tutmadık, isterse gelir, isterse gider, onun kararı yani karışamayız. Kalması iyi mi olurdu? Zannımca evet, iki taraf için de ama 'Gidiyorsa zaten hiç senin olmamıştır!'.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı