HP DC7700 kasanın fiyatı

Pinkman

Kilopat
Katılım
19 Ekim 2014
Mesajlar
1.416
Makaleler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şimdi aşağıda vereceğim linkteki bilgisayar monitör ile birlikte 250 liraymış. Eyvallah PC eski falan ama 150 lira nedir ki yav? İş görmez zaten para etmez 150 lira olması iyi ama açıklama kısmında 150 adet stok var yazıyor! Bu adam 150 tane böyle bilgisayarı nerden bulmuş ki? Dolandırıcı mı acaba? Ama kapıda ödeme var yazıyor???

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
 
Bizim burdaki internet kafede i5, windows 7 ve gt 740 var. Gayet makul saat başı 1.25 ve birsürü masa var. Siz nerede oturuyorsunuz?

Not: İstanbul
 
Bende İstanbul'dayım ama semtten semte değişiyor. Burada Windows xp ve gt4xx'a sahip bilgisayarları barındıran bilgisayarlar var ki her internet cafe i5 yada i3 kullanmıyor. Benim girdiğim çoğu bilgisayar pentium4. :D
 
Şu konunun başlığını yanlış yazmışım diye ban yedim, sanki kuralları çiğneyen bir insanız. İnsanlara yardım etmek için burdayım, hangi mantıkla banlıyorlar anlamadım. Bu tarz kasaları toplu yani 150 stok halinde nasıl bulunduruyorlar tarzı bir başlık açmıştım, HP DC7700 yazmışlar :şaftıkaymış: Konu dışına açıyoruz, sanki masaüstü bilgisayarlar bölümünde teknik destek istiyoruz. Neyse diyecek bir şey yok, görevliler çok güzel (y)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı