Technopat'ta 1 Yıl

Emir Erenoğlu

Kilopat
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
1.044
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
An itibari ile Technopat Sosyal'de 1 yıldır üyeyim, tabii benden daha uzun zamandır burada olan ağabeylerimiz var. (Yorum kısmına 'Ben 3 yıldır buradayım' , 'Ben 5 yıldır buradayım' gibi yorumlar illaki gelecektir :) )

Bu 1 yıl içerisinde bana çok yararı oldu, gerek teknoloji, gerek güzel Türkçemizi doğru bir şekilde kullanmak açısından, gerek yüzünü bile görmediğimiz insanları yazdıklarından, yardım severliklerinden dolayı onları kendi ağabeyimiz gibi görmek (ki benim ağabeyim yok :D ) gibi bir sürü iyi yanları oldu. Kötü yanları da oldu, olmadı değil. Bazen yanlış yere ceza almak vs. onlar da nazar boncuğu olsun :mutlu:

Burada olmaktan mutluyum, daha nice yıllara diyorum. Hepinize iyi günler.


(Not: Konu başlığını çok düşünmeden yazdım, değiştirecekseniz ceza vermeyin lütfen :melek: ) :neo:
 
Technopat zamanla değişti :) Eskiden çok daha katıydı kuralları belki şimdi de katıdır ama ben alışmışımdır. Buradan giden bir kaç sevdiğim abilerim vardı onlar da olsa keyfi artardı baya :)
 
3 yıldır buradayım, her ne kadar ilk günlerdeki isteğimi kaybetmiş olsam da, 3 sene nasıl geçti kesinlikle anlamadım.

Bu "sosyal" bana birçok şey kattı kesinlikle. Eminim herkese de katmıştır. Çok güzel bir bilgi yuvamız var :)

Ceza konusunu da bu kadar kafaya takmayın, ben moderatörken bile ceza alıyordum :cool:
 
20'den fazla cezam var. Çoğu 1 Puanlık :) Ama emin olun ki bu cezalar benim hayatıma çok şey kattı. Bunlardan en önemlisi de sabır. Buraya katıldığım tarihi doğum günüm gibi ezberledim. 4 Mayıs. Nice seneler diliyorum. Umarım burada daha fazla vakit geçiririz.
 
Ben 2013 Aralık ayında kayıt olmuşum. O kadar oldu mu? Benim geçirdiğim süreye göre mesajım çok az. Ben daha çok burayı bilgilenmek için kullandım. İşe yaradı ama. Buraya gelmeseydim büyük ihtimal uzun süredir Casper kullanıyor olacaktım. Çok kez ceza aldım. Ama okulda öğrenemediğim Türkçe'yi güzel kullanmayı burada öğrendim. Technopat'a üyeliğim yokken, bir şeyi internette ararken forumlarda "şnı ypcn qrşm" gibi yazıları okumaktansa Technopat'ta sormayı öğrendim. Teşekkürler Technopat...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı