Gaming Sistem Önerisi

Derailleur

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2015
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Forumda o kadar yavaş cevap veriliyor ki konulara yeni konu açmak zorunda kaldım. Kimse bakmıyor bi yardımcı olayım diye. Lütfen buna yardım edin çünkü az bi zamanım kaldı sistemi toplamak için.

Gta5, battlefield 4 veya o tarz güçlü oyunlar oynamıyorum.

Total war serisi, csgo, europa universalis 4 gibi oyunlar oynuyorum.
Sistemimi en çok Attila Total War zorlar ona göre bi sistem önerisi istiyorum. Lütfen bari bu konuya bi cevap verin, saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
980 bu bütçeye konulabilirdi fakat oynadığınız oyunlar işlemci ağırlıklı olduğu için 970 ile hem yüksek performans alırsınız hem de genel sistem daha dengeli ve güzel olur. Skylake tabanlı bir sistem sizin için uygun olacaktır. Yeni ve güncel mimari sizi uzun yıllar götürür.
Z11 Neo tavsiye etmemin sebebi ofiste kullandığımız bir kasa çok güzel ve kullanışlı. Bütçeyi bir tık aştık ama dilerseniz kasadan kısılabilir.
5000skylake.png
 
Abi siz ne yaptınız ? Adam basit oyunlar oynayacak sisteme 6700k filan koymuşsunuz o_O akıl işi değil yani @Derailleur eminmisin 5000 tl bütçe olduğuna çünkü böyle oyunlar oynayacaksan paranı çöpe atmış olursun lütfen yani bence seni düşünerek maks. 3500tl. Ye yine Gtx 970 tabanlı bir sistem toplanmalı ve kalan para ile klavye mouse kulaklık vs. Alınmalı çünkü belliki Gaming olayına dikkat ediyorsun,
Bence maks bir i5 4590 Asus veya Msı Gtx970 anakart ı sen de seçebilirsin ama Asus H97-Pro çok hoş kasa olarak istediğini seç beğen ama bana kalırsa corsair bak,ram olarak Gskill Ripjawsx 4x2 1600 mhz kullan HDD olarak WD tercih et WD1tb blue tercih edebilirsin.
 
Alacak arkadaş kulaklık veya herhangi bir ekipmanı özel olarak belirtmediği için bütçesine uygun olarak hali hazırda kısa zaman önce piyasaya çıkmış skylake sistem önerdim. Bunda şaşırılacak bir durum yok. O bütçeye bu yapılır bu bütçeye şu konur gibi saçma boş cümleler kurmak yerine mantıklı yorumlar yapmak gerekli. Her bütçeye farklı konfigürasyonlar tabii ki yapılabilir. Daha çok strateji ağırlıklı oyunlar oynadığını belirtmiş ve işlemciyi zorlayacak oyunlar olduğu için 6700K uzun yıllar kullanılabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı