2500 TL GTX 960 veya R9 380 Sistem Toplama

Katılım
26 Ağustos 2015
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar. Bu ara sistem toplıyacagım fakat teknoapatın aylık sistem tavsiyelerini bekliyorum. Eylül ayı hala girmedi :) Oyun amaclı bi sistem toplıcam. Cok core oyun oynamıyorum ( wow - cs go - dota 2 ) gibi oyunlar oynuyorum ama beni üzmeyecek bi sistem olmasını isterim.
 
Buyrun.
2500 TL GTX 960 veya R9 380 [Eksen].png
 
Fiyatlar Vatan bilgisayar'dan; piyasadan araştırıp aynı ürünleri farklı fiyatlara bulabilirsin
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    70,8 KB · Görüntüleme: 394
Evet arkadaslar bugun büyük gün . Galiba eylül sistem tavsi,yelerini bekliyemiyecegim . almak üzere oldugum sistembu eger degiştirmem gereken daha hesaplı cıkabilecek yada aynı fiyatadaha performanslı bişey varsa söylerseniz süper olur . saolun tesekkurler
Adsız.png
 
Anakartı H81M-P33 yapın, ekran kartı r9 380 olsun. Anakarttan artan parayla SSD'yi Samsung alın daha iyidir. Bulabilirseniz 240 gb Kingston felan da alabilirsiniz. Vatandan toplamayın Sinerji daha uygun fiyatlıdır.
 
h97 pc mate alcağına h81 felan da alabilirsin çok fark olacağını düşünmüyorum. H81 Gamer modelinde ses yongası anakarttan ayrı üst düzey anakrtlardaki gibi. İncelemesini yapmışlardı forumda onu da tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı