Lenovo y510p Clover Bootloader görüntü sorunu

Alucard Hellsing

Hectopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
124
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistemim Lenovo y510p.
Bugün El Capitan'ı yükledim.
Clover Bootloader'i yükleyip sisteme patch yapıp yeniden başlatınca ekran siyah bir şekilde kalıyor.
Clover Bootlader'i kaldırıp temaları ile tekrar yükledim.
Bu seferde entere bastığımda sistem açılıyor fakat herhangi bir görüntü alamıyorum.
Sadece beyaz kareler görünüyor.
Acaba nerede yanlış yaptım?
@montezuma @DJ Rush @SypeR @Recep Baltaş
 
Clover Bootloader yükledikten sonra config.plist dosyanda düzenlemeleri yaptın mı? Ve Config.plist dosyanı paylaşırsan bir kontrol edebilirim.
 
Config.plist dosyanda ACPI içinde ne varsa işaretli. Eğer bizim hazırladığımız imaj ile kurulum yaptıysan, imaj içindeki Config.plist dosyası ile dene. Yada şu an kullandığın imajdaki ACPI yamalarını sıra ile kaldırıp hangisinin hata verdiğini bulmaya çalış.
 
En kolayi USB içindeki Clover dosyasını komple kopyala masa üstüne. Sonra maunt et diskini ve diskin EFI kasöründeki Apple dosyasini silmeden taşı oraya sorunsuz calışıyor. Ama UEFI boot etmiyor, normal boot etmek gerek. Bütün gece denedim bir türlü UEFI kurulum olmuyor.
Not ; Sisteme Clover kurmana gerek yok. Sadece maunt et diskini ve USB içindeki EFI klasörünü diskine kopyala o kadar. Sonra istediğini kaldırırsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı