GTA 5 ilk 5 dakika kasma sorunu

MEHMET TATLI

Kilopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
1.102
Makaleler
4
Çözümler
7
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Research&Development Engineer
Hocam artık ben konu açmaktan bıktım; utanır oldum soru sormaktan. Bir yeni sorum var. Gta v olsun ya da benzeri oyunlarda oyunu açınca ilk 5 dakika anlık takılmalar oluyor. Sonra takılmalar kayboluyor. Nedendir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
i7 4770 işlemci; msi r9 290 ekran kartı ; 4x2 8 gb ram ; 1 tb hdd ;corsair 80+ vs650 psu ; asus h81m-k anakart ve windows 10 64 bit .

Ayrıca dün mavi ekran aldım. Kişisel bilgisayarınız bir hatayla karşılaştı yazdı. Detay:Dxdmms2.sys ...
 
Soru sormakta utanılacak bir şey yok. Mavi ekran hatasını daha detaylı açarsan yardımcı olabiliriz. Yazılımsal değilde donanımsal bir sıkıntı var gibi. Sabit diski HD Tune Pro ile taratın ama hızlı tarama değil normal tarama ile.
 
Bad sector olduğunu sanmıyorum. Taratayım ama. Çok hızlı map değiştirmiyorum. Mapde yürümesem bile o donmalar kesinlikle olur. Yani ilk 5 dakika illa anlık donmalar olacak. Ram kaynaklı olabilir mi?

Mavi ekran hatasına gelince inanın hata hakkında hatırladığımı yazdım. Bence çok önemli değil. Directx tabanlı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ekran kartı driver çıkmış yeni. Upgrade ettim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı