Dünyanın en zehirli hayvanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ozan-Tufan

Kilopat
Katılım
28 Ekim 2013
Mesajlar
1.260
Makaleler
12
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CQzQc2SWEAE6NwS.jpg
 
En az bir kaç yıl önce yapılmış ve çoğu kişinin görmüş olduğu bir fotoğrafı üstüne hiçbir şey eklemeden bir teknoloji forumunda paylaşıyorsunuz. Asıl ben soruyorum ne alaka ? Madem fotoğrafın görüşüne katılıyorsun yanına bir kaç kelime yaz. Fotoğraf paylaşma yeri mi burası ? Herkes katıldığı her fotoğrafı burada paylaşacaksa Facebook' tan ne farkımız kalır ?
 
Konu dışı değil mi bu kategori. Hem moderatörler de konun açılmasına müsade etmiş. Size düşmez alakalı olup olmadığı.
 
Konu dışı değil mi bu kategori. Hem moderatörler de konun açılmasına müsade etmiş. Size düşmez alakalı olup olmadığı.

İyi o zaman konu dışı diye bende anne babamın düğün fotoğraflarını atayım. Konu dışı değil mi sonuçta. Yanına bir kelime bir şey yazmayayım, ne gerek var zaten. Fotoğraf paylaşma yeri burası. Eğer insanların dünyaya verdiği zarardan bahsedilmek istense idi, veya fotoğraf belli bir görüşü desteklemek amacıyla kullanılsaydı hiç sorun etmezdim.

Moderatörler konuların açılmasına müsaade etmiyor bu arada forumun işleyişini henüz anlayamadın anlaşılan. Konu açılır, eğer forum kurallarına aykırı bir şey var ise konu kilitlenir veya kaldırılır. Ki henüz moderatörlerin henüz bu konuyu görmemiş olma ihtimalleri de var.

Ve aslına bakarsan evet bana düşer. Sana, bana hepimize düşüyor bu görev. Her işe moderatörler koşacak diye bir şey yok. Biz belirleriz moderatörler ilgilenir. Ha konuyu açan arkadaşın kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. Ceza alması gibi bir derdim de yok. Sadece bu tür şeylerin bu foruma yakışmadığını düşünüyorum.
 
Fotoğrafı paylaşmamın sebebi, görüşü desteklemiş olmam. İlla yanına yorum eklememe gerek yok. Değerlendirmesini insanlara bırakmış olabilirim. Fotoğraf paylaşmak için değil, görüş belirtmek için paylaştım. Eğer zaten öyle bir durum olsaydı zaten ceza alırdım. Beğenmeyebilirsin fakat sebepsiz yere neden tartışma çıkarıyorsun ki?

Ayrıca da yeni kural ile konular açılmadan önce moderatörler tarafından onay verilirse görünür duruma geliyor. Moderatörlerin onayı olmadan hiçbir konu açılamıyor artık.
 
Her paylaştığın görüşün fotosunu paylaşıyor musun acaba ? Bende Mevlana sözleri paylaşayım o zaman durduk yere. Neredeyse herkesin internette gezinirken en az 1 kere denk geldiği bir kaç yıllık bir fotoğrafı üstüne hiçbir şey eklemeden paylaşmak görüş desteklemek olmuyor maalesef.

Verdiğim linkteki bariz hayali sistem konusu daha dün açılmış. Ya moderatörler okumadan onaylıyor ya da hala otomasyon mevcut. Bunun gibi bir kaç örnek daha verebilirim.

20.000 TL sistem toplama

Konu tamamen ilgi amaçlı açılmış. Değerlendirmesini de sağ olasın bizlere bırakmışsın. Ben değerlendirmemi yaptım dedim ki bu çok gereksiz bir paylaşım, ve ayrıca burası beğendiğimiz fotoları paylaşma yeri değil. Sen de neden tartışma çıkarıyorsun demişsin. Tartışma çıkaran yok. Ben gördüğümü söylüyorum. Kabul edemiyorsan bu senin sorunun.
 
Neden adamın üstüne ısrarla gidiyorsunuz?
Sonuç itibariyle konuya izin verilmiş ve açılmış. (Çok gereksiz görülen konuların açılmasına izin verilmiyor bildiğim kadarıyla)
Ha gereksiz bi konu mu, olabilir.
Eğer isterseniz sizin için Sosyal'de gereksiz yere açılmış onlarca konu linki atabilirim.

Foto'nun ucu kime dokunuyor onu da anlamadım tabi. Ama bayağı anlam taşıyan bir foto. Hani yalan değil yani.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı