Asus ICESound (AudioWizard) Win 10 ve Win 8.1 güncel sürümü

Ben Windows 10 10085 sürümünü kuruyorum ve diğerlerini de denedim, hepsinde şu hatayı veriyor. Yardım edebilir misin?
hata.JPG
 
Windows'unda sorun var gözüküyor. Ayrıca normal sürücülerini kontrol ettiğimde ICE sound aracının olmadığı görülüyor. Ancak özellik sayfasında sonicmaster var gözüküyor. Önceden kullanabiliyorsan hangi sürücüyü indirdiğini yazın. Ayrıca ses sürücün güncel mi? Sadece bunu yüklemekle olmaz.
 
Realtek'in sitesinden en güncel sürücüyü indirmiştim, daha önce format attıktan sonra sürücü kurmayı pek bilmediğim için Windows 8 de Asus'un support sayfasından PC'nin sürücülerini indirip kurardım. Sonra aygıt yöneticisinden kurmaya başladım, eski olduğu için o sürücüleri kurmadım. Galiba Asus'un özel yaptığı sürücü herhalde.
 
Son düzenleme:
Hortlatıyorum ama ıce sound servisi asus olmamasına rağmen yüklendi realtekle birlikte iş görüyor mu yoksa kaldırsak mı ?
 
realtekle birlikte iş görüyor mu yoksa kaldırsak mı ?
Buradan yüklediyseniz neden Asus olmayan sisteme bu yazılımı indirdiniz? Buradan indirmediyseniz bu konuda ne işiniz var? Kendi konunuzu açıp soruyu sorun.
 
Format attıktan sonra hep bu sıkıntıyı yaşıyorum tüm Driver'lar ile deniyorum yazılımların her birini teker teker fakat olmuyor geçen sene yabancı bir sitede hint asıllı bir yazar bulmuştum onun attığı dosya ile yapmıştım şimdi ise forum kapatılmış yine kuramıyorum cihazım ASUS X541UJ.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı