Windows 8.1 Ani Kasılma ve Donma

MUGOK

Kilopat
Katılım
25 Ekim 2014
Mesajlar
41
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Battlefield 4 veya bu denli zorlayan oyunlarda ani kasılmalar olduğu anda Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde oyunun kurulu dahi olmadığı diğer harddisk %100 olarak çalışır halde oluyor.

Bugün ise ekrandaki görüntü kaydı ve makina dondu. Yeniden başlatmadan sonra Olay Görüntüleyicisinde birden fazla Volmgr \Device\HarddiskVolume4 hataları gördüm.

1 SSD 2 HDD olarak kullanıyorum ve üçünde de HDTune programında Bad Sector taraması temiz çıkıyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Pc özet;

Pc özet.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci şuan default halde. Onun ile ayrı bir sıkıntım da var zaten. OC Genie açıyorum belli bir saatten sonra yeniden başlatmada hata veriyor. BIOS a gir ya da bilindik son iyi ayarla devam et gibisinden ekran geliyor.

Ancak dediğim gibi şuan default konumunda..
 
Şimdi söylediklerinde hem sorunun açık hemde çözümün açık. Kendin söylüyorsun ve yukarıda söylediklerimde hala geçerli. Senin sorunun OC. Default olması bir şeyi değiştirmez. Çünkü sen OC yazılımı otomatik yine oc'ye yelteniyor :) OC genie devre dışı bırakıp onun da ayarlarını sıfırla. MSI araçlarını ve OC araçları yüklüyse kaldır.
 
Uzun zamandır default modda kullanıyorum. Akşamki kitlenmeden sonra olay görüntüleyicide şu hatayı gördüm.

Screenshot_4.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci default konumda sistemin kurulu olduğu ssd sağlam. Peki nasıl çözebiliriz?
Bu gördüğüm hata makinayı açtıktan sonra gördüm yineliyorum. 16:00-16:01 arası makinayı resetledikten sonra gördüm.
 
Sorun var işte :) Oyun içerisinde ani kasılmalar oluyor. Bugün o kasılmanın devamına kitlenme eklendi ki yeniden başlatmak zorunda kaldım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı