Skyrim sandığa eşya koyamama sorunu

Tyrnora

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2015
Mesajlar
114
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Restoratör
Başlıktada belirttiğim gibi ne sandığıma eşya koyabiliyorum ne de kitaplığıma kitap koyabiliyorum. Evimi daha yeni aldım. Herhangi bir özellik ya da beceri mi açmam gerekiyor?
 
İlk kez böyle bir sorun duyuyorum daha önce defalarca Skyrim buglarıyla uğraşmış biri olarak bu başıma gelmedi yada birinden duymadım aklıma gelen tek şey bir hata yapıyor olabilmeniz sonuçta oyunda rafa kitap yerleştirmek için ne bir skill ne de bir perk gerekmiyor gerekse komik olurdu zaten. Tek diyebileceğim mod kullanıyorsanız modlardan dolayı bir çok komik ve enteresan bugların ortaya çıktığını gördüm belki kullandığınız moddan olabilir.
 
Koymaya çalıştığınız şey görev eşyası olabilir diyeceğim de hiç.eşya koyamıyor olmanız garip. Steam'den aldıysanız dosya doğrulaması yapın belki birşeyler yanlış gidiyordur yada kullandığınız bir mod-yama yüzünden olabilir
 
Evi satın aldığın kişiye giderek evine yeni eşyalar satın alabiliyorsun. Satın aldığın NPC' ye giderek evini bu mobilyaları al. Birde böyle dene.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı