SanalTech olarak bizden istedikleriniz neler ?

Merhaba arkadaşlar, son konu açışımdan bu yana yaklaşık 1 ay geçti. Bazı arkadaşlar site açılmıcak gibi şeyler söylemişti. Yaklaşık 21 gündür açığız ve faaliyet veriyoruz. Şimdi sizden ricam masaüstü bilgisayarlar olsun veya herhangi bir konuda tavisyeleriniz ve istekleriniz varsa şikayetleriniz. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Eski konu linki için. Tıklayın
Dolar yükseldiği için fiyatlar artıyor biliyorum ama etkili bir ekran kartı indirimi işlemci indirimi gibi yada skylake alana ram bedava gibi indirimler yapsanız yada fiyatları azcık daha düşerseniz sevinirim.:D
Siteniz sayesinde sinerji bilgisayarı takip etmeyi bıraktım.:D
 
Site güzelde bi Technopatta şöyle bi alışveriş yapan göremedim yapanlar konu açarsa sitenin kalitesi sorunlarını vb anlar ona göre alışveriş yaparız. Açıkçası sistem alacak arkadaşım var site daha yeni diye alışveriş yapmıyor bu siteden. Kargo parasını ürünün inceleme sayfasında bi yere yazsanız güzel olur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı