Hangi zamanda bilgisayar toplamak ucuza denk gelir?

Remous

Kilopat
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
763
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ben bir bilgisayar toplayacağım ancak param yetmiyor. Bu sebeple indirimleri beklemem gerekiyor. Acaba en çok indirim hangi günlerde olur? Bilgisayar bileşenlerine de indirim gelir mi? Bu arada Webdenal sitesine göre değerlendirirseniz sevinirim. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim. Bu arada topladığım sistem şu :

Dwm 2015-11-24 13-52-34-17.jpg
 
Son düzenleme:
Biraz daha bekleyebilirsiniz bence. Yeni kabineden önce dolar büyük artış göstermişti şu aralar biraz daha rahat, ilerleyen zamanlarda dahada düşebilir, ayrıca sinerjiden alabilirsiniz biraz daha ucuza.
 
Kusura bakmayın ban yediğimden dolayı cevap yazamadım. Bu arada Sinerji sıkıntı çıkaran bir siteymiş. Güvensiz sitelere yanaşıp da kendimi riske koymak istemiyorum.
 
1700 TL'lik fiyatınıza monitörün de dahil olması kötü olmuş. Bence APU almak yerine 750 Tİ ile İ3 kombinasyonu yapsanız daha güzel olur.(Fiyat fazla çıkar ama :D)
 
1700 TL'lik fiyatınıza monitörün de dahil olması kötü olmuş. Bence APU almak yerine 750 Tİ ile İ3 kombinasyonu yapsanız daha güzel olur.(Fiyat fazla çıkar ama :D)


Haklısınız ama bu fiyatı temin etmem aşırı uzun sürecek zaten. Birde o biraz daha para biriktirip dediğiniz sistemi zor alırım muhtemelen. Siz o sistemi baştan sona kadar yazarsanız sevinirim.
 
Untitled.png
Evet, sizin topladığınız sistemden 300 TL daha pahalı oldu. Keşke monitör dahil olmasaydı. Ama yapacak bir şey yok. Sizin topladığınız sistemde iyidir. Eğer benim tavsiye ettiğimi alamayacaksanız sizinki de iyidir.(Eğer sizde oyun düşkünü iseniz 750 Ti APU'dan daha çok performans verir.)(RAM seçmekte iyi değilim kusura bakmayın.)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı