Galaxy A3 alınır mı?

1907KarpoT

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2016
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung Galaxy A3 alınabilir bi telefon mudur ? Whatsapp, Periscope ve Snapchat gibi uygulamalarda kasar mı ? Ortalama insanı kaç yıl idare edebilir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2015 modelinden çok memnunum. Son gelen güncellemeler ile gerçekten çok stabil. Ama kitkat versiyonunda kasmadan kullanamıyordum telefonu, kötü zamanlar geçirdiğim oldu. Oyun oynamayacaksan kesinlikle öneririm. Batarya konusunda kesinlikle üzmez, ben günde 1 saat falan whatsapp'a bakmak için kullandığımdan 4-5 gün gidiyor. Ayrıca telefonu kasası muhteşem, premium hissi veriyor.
 
Merhaba. Telefonu birebir kullanan birisi değilim, fakat arkadaşım kullanıyor. Eğer telefonu oyun, uzun süre kullanma ve benzeri işlemde kullanmak isterseniz almayın çünkü sizi üzecek bir telefon olur. Ama sadece dediğiniz gibi wp, periscope, müzik, facebook vb. İşlemler için ise sıkıntı çıkarmaz. Telefonu sizi üzeceğini söylerken, arkadaşımda da aynı cihaz var kendisi telefona Gta Sa indirdi bir süre sonra oyunda takılma ve kasma gibi sıkıntılar ortaya çıktı. Profesyonel işlemler için kullanılan bir Cihaz değil. Şarj olayında ise 4-5 gün olayı bence biraz abartı ama yinede kötü bir bataryası yoktur diye düşünüyorum. Cihaz Media Markete 900 tl, webde ise 780 tl ye kadar düşüyor. Bence fiyatını hakkettiği söylenemez onun yerine Asus zenfone laser 2 almanızı öneririm. İyi sosyaller.
 
@shakhadeel dostum biz sadece düşüncemizi paylaştık, günde 1 saat sadece wp bakmak ile şarj elbette bitmez lâkin 5 günde dayanmaz sonuçta akıllı telefon arka planda işlemler gerçekleştiriyor. Bence 3 gün gider buda taş çatlasa ancak yani.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı