Türk Telekom TTNet VDSL bağlantının gelmemesi

Adanalı Genç

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
75
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar geçen konu olarak açmıştım paket degişikligi için ve yaptım 30.01.2016'da paketimi ADSL den VDSL olarak değiştirdim. Yeni paketim 24Mbps 2.0 upload 75GK A.K.K telefondaki bayan, maksimum 5 gün içinde paketiniz aktif edilir dedi ve 5 günü geçti dün aradığımda ise bir bayan daha çıktı telefona ve bana verdiği cevap bu işlem 15 gün de sürebilir, daha fazlada süre bilir dedi şaştım kaldım, teşekküler dedim telefonu yüzüne kapattım sinirden şu an da ben napim sizin fikirlerinizi bekliyorum.

Online İşlem merkezinden aldığım bir ss.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Verecekleri cevap bu olacak 444 0 375 arayarak bildirin diyecekler. :(

Al işte ya Türk Telekom ile tekrardan görüştüm 6 günü gitti 9 gün içinde aktif olur kesinlikle dedi birde şu anda kullandığım modem ASUS DSL-N14U ADSL2+ telefondaki görüştügüm kişi sinyal kontrölü yaptı kullandığın modem destekliyor dedi 24Mbps tam hızı alırsın diyor oysaki bana VDSL modem için başvur demişti ilk görüştüğüm kişi.
 
Adsl modemin en fazla bağlanacağı hız sınırı o da değerler desteklerse 24 mbps download 1 mbps upload hattınızı vdsl porta aktaracaklar adsl sinyali gelmeye bilir gelse bile vdsl de yüksek sinyal iletimi olduğundan 100 mbps destekliyor. Upload tarafında adsl modemde kalırsanız pakette olan 2mbps 1'e düşürülüyor. vdsl modem kullanmanızı bende tavsiye ederim.
 
Ben VDSL modem istiyorum ama bana yok gerek yok şu anki modeminiz destekliyor görünüyor burda filan diyorlar ama ben ücretsiz VDSL modemimi istiyorum ne yapmamı önerirsiniz. :/ Birde bana 15 gün içinde paketin aktifleşir portun güncellenir diyorlar 6 gün gitti geriye 9 gün kaldı sizce 9 gün içinde aktif olurmu birde ben Türk Telekom merkez binasına gitmeyi düşünüyorum bu pazar modem almak için hemen verirlermi modemi. ?
 
Bahsettiğiniz modemi almak için 24 ay taahhüt istiyorlar kendilerine bağlamak için. Yine de siz bilirsiniz. Aktif etmelerini beklemekten başka çareniz yok verilen süreye takılmayın geviş getirmekten anca sizin işinize sıra gelir.
 
sikayetvar.com a yazın ben yazdığımın ertesi günü aramışlardı. Sorunu çözmüştük. Bende ilk başvuruda sürecim uzadığında yazmıştım.
 
15 gün içerisinde zaten bağlanmazsa sözleşmeniz iptal ediliyor. Haberiniz olsun. Yapacağınızı 15 günden önce yapmaya bakın. :)
Sana 15 gün içinde bağlanmazsa sözleşmen iptal ediliyor diyen kimse harbi atmış ben aradım sordum öyle bir olamaz 15 günü geçmeden kesinlikle paketiniz aktif olucaktır dediler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı