TTNET 77 Mbps Pakete Geçme

Rypione

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2015
Mesajlar
46
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
İnternet paketim 2 yıl önce aldigim TTNET'in 90 küsur fiyata 16 mbps 75 GB AKK'si olan eski bir pakettir. Ve ailecek de bu durumdan sikayetciyiz. Online oyun oynarken ailemden birisi film veya video izlediğinde ciddi miktarda internet hızımız dusuyor ve oyun oynanmıyor. Hem o kadar para veriyoruz hem de memnun değiliz. Bu durumdan dolayı internet paketimizi değiştirmeye karar verdik. Aradık TTNET'i ve bize paket onerdiler. 94 tl'ye 77 mbps 200 GB AKK bulunduğum bölge bu kadarını destekliyormuş. Biz de almaya karar verdik. Şimdi benim sorumda burda bu paket bize yeter mi? Birimiz film izlerken birimiz oyun oynayabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.
 
Taahhütünüz bittiyse TTnet i bırakın, superonline veya uydunete geçin. 77 Mbps kağıt üstündeki teorik hızdır. Ki TTnet gibi rezil bir firma pratikte o hızın yarısını veremeyecektir. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu. :)
 
Bende sizin gibi öyle diyordum. Bitince Superonline geçeceğim diye. Mecbur kalıp yine TTNet başvurdum. Fiber yoksa TTNet kullanacaksınız. Superonline ADSL altyapısını Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor. Superonline geçseniz bile altyapın iyi olmadığı sürece hep aynı sorunla karşınıza çıkacak. Senin galiba fiber destekliyor. Superonline fiber altyapısı vardır muhakkak geçmelisin. Yoksa o kadar miktar vermeyi geç yine Türk Telekom'un altyapısı kullanmış olacan.
 
ADSL olarak Superonline'nın kendi altyapısı mevcut. Özellikle Marmara bölgesinde kendi altyapısını kullanıyor. TTNet'lilerin tüm Türkiye çapında interneti gittiğinde biz hala SuperOnline ile kullanıyorduk.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı