Oyun açılmama sorunu

varol5252

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 80-100 FPS'de oynadımıgım oyuna giremez oldu bilgisayarım. Ekran kartının yandığından şüphelendim fakat görev yöneticisinde depolama alanını %90 %100 arası olduğunu fark ettim fakat arada sırada %0 da oluyor. Ne yapmalıyım? Ekran kartım yanmış olabilir mi? Ya da başka bir sıkıntı mı var ?

PC özellikleri :
  • Intel i5 4210 1.70 - 2.40 GHz
  • 4 GB RAM
  • 64 bit işletim sistemi
  • GeForce 820M

Ekran Alıntısı.PNG


Teşekkürler, iyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kullanıyorsun ve cpu ve gpu soğutucusu birleşik olduğundan GPU yandığını düşünmüyorum. Zaten ekran kartı yansaydı işlemci ve diğer bileşenler de zarar görürdü.
 
Teşekkür ederim disk kullanım hatasını araştırdım Windows 8 ve Windows 10 un ortak problemi çıktı ama çözümü bulamadım fakat yükselten Sistem ve sıkıştırılmış bellek bu konu hakkında bir bilginiz var mıdır ?
 
Sistem sıkıştırılmış bellek için Sanal diski kapatman gerek. %100 disk kullanımı sorunu, hdd'den kaynaklı laptoplardaki hdd'ler 5400 rpm olduğu için disk kullanımı %100 gözüküyor.
 
Peki nasıl kapatabilirim tarif eder misiniz ?

cccc.PNG

Resimde az gözüküyor ama oyuna falan girince %100 oluyor ve oyun açılmıyor diğerlerinde problem olmuyor diskte oluyor nedense ?
 
Eğer kapatırsan 4 gb ram sisteme yetmediği zamanlar olacak illa ki, o yüzden kapatmanı önermem. Sorun olmaz diyorsan Resimdeki adımları uygula. En son tamama basıp bilgisayarı yeniden başlat.

Peki nasıl kapatabilirim tarif eder misiniz ?

Eki Görüntüle 140401
Resimde az gözüküyor ama oyuna falan girince %100 oluyor ve oyun açılmıyor diğerlerinde problem olmuyor diskte oluyor nedense ?
Problem büyük ihtimalle 4 gb ram yetmediği için harddisk'ten yardım alması. Yukarıda paylaştım nasıl kapandığını fakat oynadığın oyunda yetmeyecek gibi duruyor.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    42,9 KB · Görüntüleme: 124
Yardımın için teşekkür ederim sorunu buldum başka programdan kaynaklanıyormuş Xbox un video programı arka planda açık kalmış teşekkürler :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı