Babamın Windows 10 Kur Demesi

Ben de yaklaşık 10 yıl önce bir cesaretle temizlik için kasadaki herşeyi söktüm. Sonrası malum toplayamadım tabi. :D Babam "bir daha bu kasadan 1 vida sökersen ayaklarını kırarım." diyerek kasayı toplatmıştı. Hayatımın en doğru hareketinden birini yaparak toplanmış kasayı tekrar söktüm ve bu sefer toplayabildim. Geçenlerde laptop'u temizlik için açtım ve babam denk geldi. Bana "Önemli olan vidaları sökmek değil vida arttırmamaktır." dedi ve geri toplayana kadar başımda bekledi. Toplayıp bilgisayarı açınca utanmadan "gelişme var" diyerek hınzır bir bakış attı. :D Babam için ilk çıkan bilgisayar ile son teknoloji bilgisayar arasında fark yoktur, teknolojiye o kadar yakın bir insan. :)
 
Vallaha ben ilk bilgisayarı temizlemek için açtığımda herşeyini söktüm. Babam da yanımdaydı bozarsam yanlışlıkla dedim. Bana dedi ki senden kıymetli değil canın sağolsun oğul dedi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı