Uydunet'i Kesinlikle Öneriyorum

TTNet'ten sonra mükemmel geldi. Ben de kesinlikle öneriyorum fakat ping konusunda biraz sıkıntılı.
5080014015.png
 
TTNet'ten sonra mükemmel geldi. Bende kesinlikle öneriyorum fakat ping konusunda biraz sıkıntılı.
Eki Görüntüle 140865
Ping muhteşem, şahane zaten.
Ping demek gecikme demek. Gecikme ne kadar az olursa o kadar iyi olur. Yani ping ne kadar düşük olursa, oyunlarda daha fazla avantajın olur. Misal bir savaş oyununda aynı anda tetiği çektiniz, kimin pingi düşük olursa o önce ilk vurmuş olur. Hatta senin ping yüksek olursa sen ilk vurmuş olsanda kaybedebiliyorsun gecikme yüzünden.
Benim ping şuan 100 ve üzerinde sürekli dolaşıyor. Stabil bir oyun için en fazla 70 olmalı. 70'ten sonrası dezavantaj oluyor.

Birde ping süreleri, serverlere, lokasyonlara göre değişebilir. Speedtest zaten alabileceğiniz en yüksek hızı görmeniz için size en yakın server üzerinden test yapıyor.

Misal 2 oyun var, A ve 1 oyunu. A oyununun serveri Almanya'da. Bu oyunda ping 70 lerde. 1 oyununun serveri ise Çin'de. Bu oyunda ping 300 lerde. Çin serveri çok uzakta olduğu için ping yükseklerde. Bu pingi düşürmek için ya Çin lokasyonundan düşük pingli bir VPN bulacaksın ki bu belki işe yaramaz. Yada diğer ülkedeki VPN lokasyonlarına bağlanıp şansını deneyeceksin. Olmadı modeme reset atıp şansını deneyerek böyle idare edeceksin.
 
Son düzenleme:
Hiçbir fikrim yok ama numarasını vereyim istersen arayıp sorabilirsin 0850 377 78 20 bu arada kablo tv olmadan interneti bağlamıyorlar. Sadece internet paketi alamıyorsunuz.
Bende süper online kullanıcısıyım 8 mbit internet internet ile 24 ay tahüt vardı 4 ay kaldı ama ben bugüne kadar daima 1 2 mbit kullandım arayıp sordugumda ise daha fazlası kesinti yapacagını söylediler şimdi ben uydunete geçsem tahütü bitirmeden ne kadar ceza öderim?
 
Bizim mahallemizde Türksat hattı var ,hatta Türksat'ın kablolu tv hattını kullanıyoruz , ama internet olarak aynen sizin konuda belirttiğiniz gibi superonline 16 mbit kullanıyoruz ve 8 mbit'i geçmiyor , aynı şekilde upload 156 kbit. Ben uydunet'e başvuru yapsam, turksat kablotv de olduğunada göre illaki fiber hattı olmasına gerek varmı?.Hadi diyelim fiber hatları yok bana kendilerinin kullandığı kablo ile 100mbit download/4mbit upload hızını verebilirlermi ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı