GTX 960 ya da R9 390 Ekran kartı Önerisi

NeuwiLe

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2016
Mesajlar
391
Yer
Hatay/Antakya
den.png


Bağlıkta belirttiğim gibi Ekran kartı önerisine ihtiyacım var. Ben gtx 960 ya da r9 390 düşünüyordum. Ama öneri almaya karar verdim.
 
Neden asus değil faz sayısı fazla olduğu için mi veya dayanıklı olduğu için mi veya metal gövdeye sahip olduğu için mi yoksa kulaktan dolma bilgilerle dolaşmayın.

Msı dış görünüş olarak herkesi kandırıyor ve sizde buna uyuyorsunuz.
 
@Erdinç 31 Asus R9 390X ve R9 390 modellerinde soğutma olarak MSİ ve Sapphire firmasının gerisinde, bir şey biliyoruz da ondan önermiyoruz, Asus olması rakiplerinden daha iyi olacağı anlamına gelmez, kulaktan dolma bilgiler ile sallama yapmıyoruz.

Her şey dış görünüş değil, kandırma gibi bir durum yok.
 
Şu ana kadar ben asus kullanıcısıyım back plate mevcut 62 dereceyi geçmedi 1 saat furmark stress testinde kaldı.
 
Senin kullandığın GTX 970. Ee bi zahmet de çok ısınmasın. Asus R9 390 ve R9 390X'de gerçekten berbat ötesi bir iş çıkarıyor ve alınacak gibi değil. Burada siz de kullanıyorsunuz diye bir markayı övmeyin, başka markaları kötülemeyin. Ne kötülüğünü gördünüz MSI'ın?
 
Senin kullandığın model GTX 970, ben R9 390 modelinden bahsediyorum. Her modelin soğutma performansı aynı değil, beni eleştireceğine kendine bir öz eleştiri yap, ben R9 390 modelinden bahsederken sen GTX 970 modelinin sıcaklığını söylüyorsun. Açık ve net R9 390 modellerinde Asus rakiplerinin gerisinde.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı