Kangal köpeği nasıl bakılır?

Katılım
24 Eylül 2015
Mesajlar
277
Yer
istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bugün dedem aradı ve bir köpek getirdiğini söyledi köye. Neyse arkadaşlar çok mutluyum. Cinsi kangal arkadaşlar. Fakat nasıl bakıldığını bilmiyorum. Bunun için yardıma ihtiyacım var.:)
Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ak baş ise şehir hayatına uyum sağlar ama Kara baş cinsi ise bakamazsın şehir yaşamında. Aç kaldıkça kulübesini yer. Bir sabah bakmışsın, kulübesini yemiş. Gerçi Ak baş cinsini de şehir hayatında beslemeni önermem. Zira insanlar ego tatmini için bu tarz yırtıcı hayvanları kafes gibi kulübede besleyip eziyet ediyorlar. Bu tarz büyük ve güçlü köpekleri köy ortamında beslemenizi öneririm.
 
Son düzenleme:
Eğer bakmaya hevesli değilsen ve ayıracak vaktin yoksa hiç bulaşma derim. Ben köy ortamında zor baktım. Tuvaleti geldiği zaman çıkarmak zorundasın. Kendi kulübesi ve çevresine kesinlikle yapmıyor. Sen dışarıda iken başka birisinin bakması lazım. Benim köpeğim ortalığı yıkmıştı genede kendi kulübesinin çevresine yapmamıştı.
 
Yorumlar için teşekkürler öncelikle. Bakmaya o kadar hevesliyim ki 5 sınıftan beri istiyorum yemin ederim daha yeni bir köpeğim oldu ve çok mutluyum. :)(y):melek: Köy ortamında bakacağım ben İstanbul'a gelince dedem bakacak ama dedem'de gelince birisine bırakacak 2 aylığına sonra geri köye gidince alacak bir sıkıntı olur mu?

Köpek akbaş büyük ihtimalle çünkü bende görmedim daha. Birde asla aç kalmayacak köpeğimi hiç aç bırakır mıyım ben.
 
Teşekkürler. Peki bozkurt falan var mıdır burda ?
Biraz araştır istersen bende bilmiyorum. (y)

Arkadaşlar köpeğimin resmi elime ulaştı sizce nasıl?
21243.jpg
76886.jpg
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı