Türkçeyi İngilizceye çevirme

Dagcan

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar lütfen trol olmayan kişiler cevap versin. Çeviride falan denıyorum bozuluyor olmuyor ingilizceye çevrilcek cümle: Merhaba benim amazondan aldıgım razer deathadder chroma adlı farem bütün ücretleri verdikten sonra kargo şirketine kadar geli fakat kargo şirketi bizi aramadan bile bizi yerimizde bulamadıkları için geri göndermişler. Ben bununla ilgili para iadesi istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çevirisini yapabilirim ama uğraşmadan önce... Bence aldığınız ürünün geri gitmesi çok düşük hatta imkansız bir ihtimal kullandığınız kargo firmasının evinize en yakın şubesine göndermiş olmaları gerek. En yakın şubeden ürününüzü alabilirsiniz.
 
(Hello,
I ordered the razer deathadder chroma(Mouse). I paid the cost but Cargo company didn’t come to me.they said that you are not at home than The Cargo company sent back my cargo.So I want to get my money… ) umarım yardımcı olur...
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı