R9 380X Oyunda 75 Derece

Şuna açıklık getirmek lazım AMD kartlarda Sapphire ile MSI yakın değerlere sahipler 1-2-3 derece gibi oynamalar oluyor buna kasa ve hava akışı etki ediyor. Ama Asus tam bir fiyasko. Acı gerçektir ki Asus AMD kartlarda başarısız. Soğutmayı yapamıyorlar keşke yapabilseler. :)
 
Sen 65 demişsin ama şuan kullandığım ekran kartında yükte iken 60'ı görmüyorum :D

Ayrıca benim kart yük altında fanlar %15-20 civarında yani yaklaşık 900- 1000 devirde dönüyor. Bunları da dikkate almak gerekiyor. Test ettin mi senin kart kaç devirde dönüyor ayrıca fan yaprakları Twin Frozr 5 e göre küçük gibi.
 
Son düzenleme:
Sen 65 demişsin ama şuan kullandığım ekran kartında yükte iken 60'ı görmüyorum :D
Kardeşim bu sıcaklık olayını çok fazla kafaya takma, kağıttan yapılmıyor neticede bu ekran kartları. 85 dereceden yukarısı sıkıntı oluşturur diyebiliriz ancak. Sidik yarışına aldanma sen, oynadığın oyunların tadını çıkar, o değerler açıkken, sıcaklığı, fpsyi takip ederken de ne oynadığın oyundan zevk alırsın nede bu kadar kafaya takarken bilgisayarından memnun kalırsın.
 
Emin ol boşta 55-60 derece olsa bile normal çünkü fanlar belli bir sıcaklığa kadar dönmüyor

Arkadaşım doğru düzgün okumadan anlamadan ne kadar da boş bir yorum yapıyorsun.Ben Sappire in soğutması başarısız demiyorum. Ben MSI modelini kullanıyorum sıcaklık yük altında 65 dereceyi ısrarla geçmiyor.Şimdi karşılaştırma yapacak olursak Sappire mi daha başarılı olmuş oluyor MSI mı. Sayısal verilerle konuşuyoruz sonuçta bunun tartışması olmaz.

Okumadan doğru düzgün anlamadan bu kadar basit mi insanlara çamur atmak. Kendinize gelin rica ediyorum .
Bizde sana diyoruz ki Sapphire Nitro modelinin soğutması Asus'dan daha iyi MSI'dan bir kaç derece daha soğuk. Kaldı ki orada MSI ve Asus daha performanslı çalışıyor diyen sizsiniz. Ben mi uyduruyorum yoksa siz mi görüyoruz. AMD'nin en büyük ortağı Sapphire ve önceki modellerine nazaran Nitro modeliyle çok daha iyi soğutma performansı ve daha kaliteli bileşenler kullandılar.
 
Son düzenleme:
Bu akşam elimde kısıtlı olan oyunlarla size bir kaç resim atacağım o zaman anlarsınız :) Fakat Afturburner programı Ashes of the Singularity oyununda değerleri göstermiyor onu anlamadım :)
 
Oynadığım oyunda AfterBurner ile profil oluşturdum ama oyunu oynarken değerleri falan göstermiyor. Diğer oynadığım oyunlarda ise gösteriyor. Mesela Darksiders 60-65 arası görüyorum sıcaklığı boşta ise 45-50 arası gidip geliyor ve sürücü güncellerken her defasında mhqs gibi bir sürücü gösteriyor. Güncelliyorum yine geliyor güncelliyorum yine geliyor :D

Ashes of the Singularity oyunu sadece DX12 ile çalışıyor ve MSI Afterburner programı DX11 altyapısını kullandığı için değerleri gösteremiyor. İlerleyen zamanlarda MSI in güncelleme yapmasını bekleyebilirsin.
 
Ashes of the Singularity oyunu sadece DX12 ile çalışıyor ve MSI Afterburner programı DX11 altyapısını kullandığı için değerleri gösteremiyor. İlerleyen zamanlarda MSI in güncelleme yapmasını bekleyebilirsin.

Bende öyle düşünmüştüm :)

662.jpg


csgo2.jpg


lol2.jpg


12312312312312313123123123123123.jpg


Oyunlar sırasıyla ;
1- Ashes of the Singularity
2. Cs.Go
3. League of legends
4. Darksiders 1

oyunlar 1600x900 çözünürlükte full high ve ultrada bakılmıştır. :)
 
hayır aslında hiç öyle denemedim birde öyle deneyeceğim.

321msı.jpg


Buyur kardeşim buda DX12 ile gördüğüm değerler 10 dakika falan oynadım gayet güzel...
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı