5000 TL Sistem

Hangi açıdan ? Bundada killer lan falan var galiba. Şimdi bir sistemi dizeyim ekrn kartı gigabyte 980 ti alırsam anakartı da gigabyte alacağım.

Fury yada Tİ farketmez b150 yada h170 yonga bir anakart almalısınız bu bütçeyle en kötü. Siz en iyisi almadan 1 gün önce konu açın ertesi gün gidip alın. Yoksa paranızı çöpe atıcaksınız.
MSI H 170 Gaming m 3 daha iyi.

Sizce nasıl olmuş ? Bütçe 5k ama dolar düşerse biraz fiyat azalabilir. Sistem bu haliyle çok güzelse beni uzun süre götürecekse ek 500 tl yide bir yerden bulup veririm sorun değil. Yorumlarınızı bekliyorum.
5.6.PNG
 
kardeş iyi bir bilgisayar ama burada ben r9 fury sapphire tercih etmiyorum bazen sapphire ekran kartları sorun çıkarınca iade edemiyosun onun yerine dediğim gibi 980 alabilirdin 390x olabilirdi ama yinede çok iyi bir bilgisayar
Bende çok araştırdım sapphire sorunlu olanlar eski kartlarmış şuan ki kartlar sorun yokmuş ama ginede sen bilirsin iyi araştır sonradan pişman olma :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı