Yeni Battlefield Geliyor!

6 Mayıs tarihinde baş gösterecek kendileri.
Battlefield resmi Facebook sayfasını takip edenler görmüştür paylaşımlar ve web sitesinin bir kısmı Türkçe, acaba oyunun Türkçe dil desteği ile gelecek mi diye sormadan edemiyor insan, bekleyip göreceğiz kısaca.
Günümüz savaşı olmayacağı kesin, ben merakla bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Fikir yürütemedim açıkçası.
Yalnız, adamın mont- gömlek yakasını saymazsak grafikler üst düzeyde olacak gibi görünüyor. (Özellikle gözlere ve yüzdeki benlere dikkat edin.)

Bakalım ne çıkacak :rolleyes:
 
Defalarca izledim gözdeki ışıklar gölgeyle birlikte artıyor ya ışıklı manifortlu bir tank veya dikey iniş kalkış yapan bir uçak vea gemi ama ses efektini duyunca ufu diyesim geliyor hep.
Uzay olmayacaktır yüzündeki tozların üzerinden akan ter izlerine bakılırsa Adana ilimizde geçecektir oyun. :D
Yakaladığım diğer bir ayrıntı Battlefield oyun karakterlerinin yanından geçen kıvılcım üç ve dördüncü oyunlara benzer bir şey geleceği.
111.JPG



Biraz fazla tahmin yürüttüm farkındayım. :D
 
Adamın üstündekini can yeleğine benzettim ben anlaşılan denizde geçiyor o sahne eğer 1. dünya savaşın da geçiyorsa oyun, mutlaka Çanakkale savaşı da olur. Bence Türkçe olarak tanıtılmasının sebebi de bu. Saat 23.00 da merak ediyorum ne olacak acaba umarım hayal kırıklığına uğratmazlar bizi.
 
Zepline benziyor, akşam rahat uyuyabiliriz ben yarına bakarım artık videolara. :)
Tabii paralel bir evrenden uzay sıçraması yapan bir gemi daha çıkmazsa. :D
13178865_10153967109812891_226962097821047924_n.jpg
 
Valla sabah 4:00'da Nvidia'nın etkinliğini izleyeceğim için bunu izleyebilir miyim bilmiyorum ama bu oyundan beklentim büyük.
Normalde BattleField'i daha 5 aydır biliyorum çünkü önceden hiç oyun oynamazdım ama BattleField'ın güzel bir seri olduğunu biliyorum. 4.'süne ne kadar alışamasam da güzel bir seri. Umarım 1. Dünya Savaşı'nda geçer ve Türkçe Dublajlı olur. 1. Dünya Savaşı ise büyük ihtimalle o geçen zeplindir ama oyunun arkaplanından geçenler ve sesler bana geleceği yansıtan bir oyun gibi geliyor. Tema gelecek olabilir bence. BlackOps 3 gibi olabilir yani.
Bu oyundan beklentim ise umarım Origin Access'e yakın zamanda girer. Girerse direk kayıt olurum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı