R7 370 Sıcaklık Yüksekliği

Aynı sorunu bende yaşıyordum ki sorunun msı gaming app yüzünden olduğunu anladım. Msı gaming app ve sürücüyü kaldır ve sürücüyü tekrar yükle. Ben sorunumu böyle çözdüm.
 
Denedim ama tekrar denerim yine bir de 60 derece oluyor ama fanlar çalışmıyor o yüzden 60 dereceye çıkıyor. Yani ben RPM hızını 0'dan 25-35'e çıkartınca 48 dereceye çıkıyor.
 
Sıcaklık olayın tamamen normal. Bende de Gtx 980 var boşta 58-60C, yükte 65C gibi oynuyor.Bildiğim kadarıyla 60C altında fanlar çalışmıyor.
SELAMUN ALEYKUM .
Ekranı sağ tıkla Radeon Ayarlarını tıkla sol üstte Oyun u tıkla Global Ayarları tıkla Tüm OverDriver'lar ı tıkla buradaki şartları kabul et ve açılın bölümde En altta solda Fan auto şekilde çalışıyor aslında çalışmıyor taa ki 60 c felan olunca çalışıyor oda çok az hızda çalışıyor auto yu manual yap istediğin hıza ayarla ben 65 hızında çalıştırıyorum 60 a veya 65 e al ve sağ üstte Uygula yı tıkla bukadar en azından ekran kartının auto daki yavaş hızından dolayı zarar görmesini engellemiş olursun birde pc den anlayan birilerine termal macun yaptırtırsan buda iyi olur , 2 yıl sonra benim de r7 370 ısınmaya başladı sanırım termal macunun yenilenmesi lazım , oyunları oynarken grafik ayarlarını low şekilde oynuyorum yoksa ekran kartı yanacak neredeyse , yokmu bunun daha iyi bir çözümü termal macun illa gereklimi ? , kasanın yan kapağına kasa fanı alıp takacağım bir nebzede faydası olur sanırım , en son çare termal macunun yenilenmesi sanırım .
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı