İnventus vs Eksen Bilgisayar

Yiğit_Wcards

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2016
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben 15 gün içinde sistem toplayacağım. Ancak nereden toplayacağımı bilmiyorum. Fiyat konusunda Eksen Bilgisayar dolar kuruyla çalışıyor ve cidden uygun parçalar. İnventus'a gelirsek de öneren kişi çok fazla. Sizce ne yapmalıyım? Eksen Bilgisayar'dan toplarsam kafamdaki sistemin resmi aşağıda, İnventus'un fiyatları Vatan gibi dedikleri için hiç toplamadım. Şimdiden teşekkürler.
_20160530_014122.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Bir hafta önce arkadaşıma topladım eksenden(M.köy şubesi) Bir problem çıkmadı. Bir gün gecikme oldu kasa gelmemiş o yüzden p.tesi teslim dediler salı verdiler kasayı kablolama falan düzgündü. baştan sağma yapılmamıştı.
 
Sistemi toplayıp mı yolluyorlar Eksenin fiyatları gayet uygun toplamasalar bile toplamak çok mu zor technopatın videolarını izleyip toplayamazmıyım?
 
Arkadaşım zamanında asus gtx 960 almıştı eksenden ve cw sorunu çıktı. Durumu eksene iletti ve en kısa zamanda msi r9 380 ile değiştirdiler. Demek istediğim eksen de inventus kadar satış sonrasında gayet müşterileriyle ilgilenen bir firma.
 
Sistemi toplayıp mı yolluyorlar Eksenin fiyatları gayet uygun toplamasalar bile toplamak çok mu zor technopatın videolarını izleyip toplayamazmıyım?
Arayıp söyle topluyorlar. istersen sen teslim alıyorsun kadıkoy yada m.köy yada kargo ücretiyle toplanmış olarak yolluyorlar benim tavsiyem sen git al. Onlar yollarlarsa ekran kartı takılı gelmiyor heralde ayrı kutuda geliyor kargo da zarar görmesin diye.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı