League Of Legends LeaverBuster Saçmalığı

yrfann

Kilopat
Katılım
22 Kasım 2015
Mesajlar
539
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bunun gibi saçma sapan bir şey daha görmedim. Elektriğim 2 kere ardı ardına koptu bu yüzden 20 dakikalık 5 oyun ceza aldım. Kaldırılması gereken gereksiz şeylerden bir tanesi.
 
Riot Games nereden bilsin elektrik mi gitti meteor mu düştü? Oyundan çıkana ceza verilmesi kadar normal bir şey yok. Dota 2'de ömrümde tek oyunu bile terk etmemişken elektrik gitmesi sonucu terk etmiş sayılması insana koyuyor ama yapacak bir şey yok. Oyundan çıktım/düştüm farketmiyor, başkalarının oyun zevki engellenmiş oluyor. UPS kullanın, en azından 1 saat yetecek bir model mesela. Elektrik giderse sistem+modem kapanmasın.
 
Modem zaten gitmiyor da. Acaba şöyle bir sistem geliştirilemez mi ? Bir oyuncu koptuğunda oyuncunun bilgisayarına ulaşılıp ulaşılamıyor mu diye kontrol edilse ve ulaşılamadığında ceza verilmese.
 
İnterneti olmayan bir kişiye nasıl ulaşacaksınız? :) İnternet mi gitmiş, elektrik mi gitmiş, annesi fişi mi çekmiş kimse bilemez. Öyle bir durumda rage quit atacak adam direkt modemin fişini çeker, sonra elektrik gitti numarası yapar. Söylediğiniz şeylerin adalet yönüyle bağdaşması mümkün değil ne yazık ki.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı