6 GB RAM 4 GB Görünme Sorunu

Katılım
2 Eylül 2015
Mesajlar
8
Bugün 6 GB RAM'im olmasına rağmen özelliklere baktığımda 4 GB RAM yazdığını gördüm. RAM'lerin yerini değiştirdim, bilgisayarı çalıştırdığımda 2 haftada bir verdiği 1 uzun 2 kısa bip hatasını verdi. Ekran kartını söküp taktım çalıştı ve RAM'ler eskisi gibi 6 GB oldu. Bilgisayara sonunda girdiğimde tıkladığım her şey donuyor. İnternette videoyu bile açmayacak hale geldiğini gördüm. Görev yöneticisinde bu bilgisayar niye yavaş diye araştırırken bunu gördüm:
ram.png

Ekran kartım GTX 960, 6 GB RAM var fakat eminim Amiga bu aletten hızlıdır. Format atmayı düşünüyorum ama eski sorunum devam etmesinden korkuyorum. Bir de Total War Warhammer açayım dedim, loading screen 10 dakikamı aldı. Tabii ki de interneti açmıyorken oyun açmasını beklemem hata oldu. Oyun neredeyse çalışmadı ve oyundan çıkmaya çalıştığımda yaklaşık 30 dakika bilgisayar bitkisel hayata geçti. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisayarımın temizliği yapılmış, aşıları tam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı