Windows 10 lisansının güvenilir olduğu nasıl anlaşılır?

Windows 10 Pro 32-64 Bit Orjinal Lisans GittiGidiyor'da 233344487

Link'teki satıcı ile irtibatlaşıyorum anında cevap veriyor. sistemi yedekliyorum birazdan satın alacağım isterseniz sizde mesajlaşın site içinden

yukarda bahsettiğim linkteki lisansı satın alıp kurulumu tamamladım satıcının keylerinde problem yok etkinleştirildi. her mesaja cevap vern bir arkadaş sağolsun. bendende referans olmuş oldu sağlam satıcı
 
Bunu kurulumda anlarsınız. Bu arkadaşlar toplu lisans alıp daha sonra kullanılmayacak lisansları satıyorlar çoğu güvenlidir. Şöyle ki windows toplu lisanslarda inanılmaz indirimler uyguluyor. Atıyorum 60 pc toplu lisans alınan bir ürünün 10 tanesi aslında kullanılmayacaksa bu ürünler satılıyor onedenlede ucuza lisans almak hayal değil.

Bu ürünler oem lisans yani sadece tek pc ye kurulabilir ve kurulan pc ömrünü tamamladığında yeni aldığınız pc ye geçirilemez yada yüklenemez bu durumu göz ardı etmeyin. Bilgisayarınıza köklü bir değişiklik yaptığınızda örneğin anakartınızı değiştirdiğinizde windowsu muhtemelen yeniden kuramayacağınızın da bilgisini vereyim..

Kurulumda eğer bu lisanslı alıp etkinleştirirseniz bir hotmail hesabına bu bilgisayarda bidaha key kullanmak zorunda kalmadan tekrar format atabiliyorsunuz windows hotmail hesabınızla eşleştiği an etkinleştirilmiş oluyor.

Kolay Gelsin..
 
Pc'mi yeni toplamıştım çok iyi geldi aslında.hotmail hesabımı girmedim şimdi her formatta yine bu keyimi girmem gerekiyor benim
 
Selamlar,

Hayır hotmail hesbıyla sadece daha kolay tanıyor pc için benzersiz bir key oluşturuluyor bu etkinleştirmede kullanılıyor muhtemelen key girmeden kursan da windows etkinleştirilmiş olarak kurulacaktır..
 
Selamlar,

Key girilecek alanı kurulum ekranında geçip denenmesi gerekli benim hesabıma tanımlı olduğundan direk kurulum ekranında hesabıma giriş yapınca etkinleştiriliyor. Diğer türlü ilk update çekmeye başladığında muhtemelen bunu iletecek ve alacaktır genede etkinleştirmesi gerekir. Key falan girmenize gerek kalmayacak muhtemelen..

Kolay Gelsin..
 
Tamam hocam şimdi oldu kurulum esnasında girmiştim. artık key girme cevabını bir sonraki formatta tecrübe edecez...

Şunu merak ediyorum açıkcası orjinal windows ile ilaçlanmış windows arasında bir fark varmıdır.. bazı oyunları alabilmek gibi bir lüxümüz yok ama birşekilde oynuyoruz fark varmı derseniz onu bile bilmiyorum
 
Tamam hocam şimdi oldu kurulum esnasında girmiştim. artık key girme cevabını bir sonraki formatta tecrübe edecez...

Şunu merak ediyorum açıkcası orjinal windows ile ilaçlanmış windows arasında bir fark varmıdır.. bazı oyunları alabilmek gibi bir lüxümüz yok ama birşekilde oynuyoruz fark varmı derseniz onu bile bilmiyorum

Oyunlarda ki gibi bir durum yok ortada çok sık şekilde kullanılıyor korsan windows ancak technopattada bulabileceğiniz bu konuda makaleler var. Bu Windows 10 u legalmiş gibi gösteren uygulamalar aslında arka planda çalışmaya devam eder. Windowsun güvenlik uygulaması olan smart screeni kapatmak zorundadır.
Normal kullanımda sıkıntılar ufakta olsa çıkabilir ancak asıl ve önemli problem güvenlik konusudur. Oyunlarda dahi korsan kullanımda güvenlikten taviz veriyoruz hele ki bu Windows konusu ise ben şahsım adına bu riske girmedim. İnternetten OEM key aldım bende.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı