Tüy Dökücü Önerisi

SAKULTA973

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2016
Mesajlar
124
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba,
Başlıktan da anlayacağınız üzere, orman olma yolunda gidiyorum. Bacaklarımdaki kıllar resmen bazı arkadaşlarımın saçıyla eşit hale geldi :D Sizden şöyle 10-15TL'ye falan tüy dökücü krem/sprey önerilerini bekliyorum. Bacağımın en alt tarafındaki kıllar kuş yuvasına döndü resmen, dümdüz dursun diyorum olmuyor :( Saçma sapan bir durumdayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ben de hep kapri giyerim, bundan geliyor başımıza ne geliyorsa :D Bu yaz sadece 1 kez pantolon giydim onda da birinin düğünü mü ne öyle bi' şey vardı :D Bu arada eğer düzgün bi' ürün bulursan haber verirsen sevinirim :)
 
Veet markasının ürünlerine bak bir istersen biraz pahallı olabilir veya Bioder markasının 1-2 ürünü var onlara da bakabilirsin. Çokta ucuz bir şey almanı önermem bu cilt bakım ürünleri sakata gelebilirsin :) Ben Migros veya başka bir mağazadan almıştım 7 liraya mı ne koltuk altı için kullandım ama çok iyi değildi o yüzden çok ucuz almanı önermem. Birde inşallah bembeyaz kalmaz o zamanda ayrı bir kötü duruyor bence :)
 
Teşekkür ederim bakacağım bi' tavsiye ettiğiniz ürünlere :) Bu arada bembeyaz kalması benim de pek hoşuma gitmiyor, bizimkiler bana ''kız gibi bacakların var maaşallah'' falan diyorlardı :D Saçım da bayağı bi' uzundu bir aralar boynuma falan geliyordu, iyice takmışlardı kafayı :D Neyse ki artık sakal bıyık çıktı da kutardık :LOL: Şimdi de evdekiler mamut falan diyor, bakalım bir sonraki takma adım ne olacak :ROFL:
 
Veet gayet iyi markadır. Bir çok zaman kullandım. Bende ergenlikten olsa gerek Recep İvedik gibi oldum :p
 
13892229_903603909744719_1366278270195966735_n.jpg
Aman hocam dikkat :)
 
Ben çoktan orman oldum. Kaşımın zaten martıdan farkı yok. Allah'tan rahatsız olmuyorum. Ben olsam kıl dökmeye falan kalkışmazdım. (Şimdi tüy diyesim geliyor da bunlar tüy de değil. Kürk falan çıkıyor herhalde.)

(Not: Geçmiş olsun çocuk Putin'e benzemiş. :D )
 
İnsan alışıyor bir zaman sonra değil mi :) Benimle bağdaştı benimkilerde. Tam almak kötü olur da kısalsa fena olmaz :D
 
daha çok kılın olması daha iyidir işte neden rahatsızsın ki eğer recep ivedik kadar kıllı değilsen bırak alma dursun
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı