CS:GO Ping Sorunu

Redtay

Kilopat
Katılım
29 Temmuz 2014
Mesajlar
123
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dünden beri oyunda ping sorunu yaşıyorum. 250'den aşağı düşmeyen ping zaman zaman 1500 bile oluyor! Bunun sebebini bilen var mıdır? Aşağıda gördüğünüz fotoğrafta dünya genelindeki Server'lar ile benim aramdaki gecikme gözüküyor. Bu arada az önce hız testi yaptım ve İzmir'deki bir sunucu ile aramdaki ping 190 çıktı.

Adsız.png

Adsız.png Adssız.png

Resimlerde görüldüğü gibi ping sorunum var, hangi oyuna girersem gireyim, hangi program/server üzerinden kontrol edersem edeyim 200'den aşağıya düşmüyor. Ttnet ise saçma bir şekilde ping ile ilgilenmediğini söylüyor. LÜTFEN yardımcı olun :(.
 
Her şeyde böyle, Dns ayarlarımı QoS ayarına göre ayarladım ondan öncede ping vardı zaten. QoS için açtığım konuda yardımcı olan yok bu konuda da yoktu teşekkürler cevabın için.
 
Arkada açık olan programlar ve bağlanan cihazları kontrol ediyorum, sorun onlardan kaynaklanmıyor.
 
O zaman çözümün kesinlikle firmadan. Kesinlikle gelip bakmaları lazım. Geçenlerde internetimde sorun vardı Türk Telekom firmasından geldiler soru kutudaymış hemen yaptılar.
 
Kotan bitip, hızını düşürmüş olabilirler. Buda pingini etkiler. Veya USB adaptör kullanıyorsan multiplayer games desteklemiyorsa yine pingin yüksek olur. (son verdiğim örnek benim başıma geldi.)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı