Sapphire Radeon RX460 Nitro 4GB Ekran Kartı İyi midir?

İnanmassanız inanmayın, kimseyi zorla inandırmaya da niyetim yok zaten. Hatta konum da vardı zaten benim 2 tane. BIOS güncellemesi çok önemli tıpkı diğer güncellemeler gibi.
 
Bir sorun olmaz merak etmeyin kendiniz B150 anakart kazıklandığınızı hissedip insanlarıda kazık yedirttirmeye çalışmayın.

Dimi ne gerek var H170 Gaming veya B150m anakarta? Millet boşuna alıyor bu anakartları zaten...

Bu ekran kartı fiyat olarak daha uygun olduğu için belki RX470 Nitro+ 4GB yerine bunu alabilirim. Kaç FPS kaybettirir bana?


Lucifer Morningstar Hocam şu tavsiye ettiğim sistemi alabilirsin. Kasanın aynısı kullanıyorum gayet memnumum. RX 470 gibi ekran kartına H110 anakart almak yanlış olur.

Ara Toplam2.205,97 TL
Toplam KDV397,06 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.603,03 TL
[TBODY] [/TBODY]
 
RX460 motherboard üzerinden elektrik gücü alıyor. Performansıda R7 370'e yakın yani üst düzey bir oyun deneyimi bekleme. Aşağıdaki linkten değerleri kontrol edebilirsin.
Radeon RX 460 vs Radeon R7 370

Bana sorarsan R7 370'e göre avantajları, enerji tüketimi ve güncel olması.
 
Yeterli gibi. GTA 6 çıkana kadar alırım bi ekran kartı.

Oyunu hangi ekran çözünürlüğünde oynayacaksın ? Biraz ona da bağlı.

Screenshot_1.jpg
Screenshot_81.jpg
 
Herkese merhaba! arkadaşlar RX470 4 gb ekran kartımı x5460 işlemci ile gigabyte g41mt-s2 anakart ile birlikte kullanıyorum. ancak ekran kartı yerine sanırım işlemci grafik sistemini kullanıyor. ayarlarda rx470 öncelikli olarak ayarlı ve öyle de görünüyor. görev yöneticisi ekranından performans kısmından takip ettiğimde işlemci %50 lerde gezinirken rx470 ekran kartı performansı en çok %14 lere çıkıyor ve genelde %3 lerde geziniyor. ekran kartı hdmı çıkışından tv nin hdmı girişine bağladım görüntülemede bir sıkıntı yok ancak ekran kartının tam olarak kullanamadığımı, işlemcinin devrede olduğunu düşünüyorum. bu normal olamaz sanırım bir fikri olan ve yardımcı olacak var mı? teşekkürler.
Şöyle de bir bilgi var ne kadar doğru ondan da emin değilim. Bir kullanıcı rx470 ekran kartını benimki gibi eski nesil ddr3 tabanlı ana kartta kullanmaya çalışmış ancak dvı ve hdmı çıkışlarını kullanmasına rağmen görüntü almakta sorun yaşamış. Kartı aldığı yere giderek ekran kartının arızalı olabileceği düşüncesiyle farklı markalara ait iki adet rx470 ekran kartını denemiş ve ne yazık ki görüntü alamamışlar. Dolayısı ile para iadesi yapılmış. Benim PC'de RX470 ekran kartı her ne kadar sistemde görünüp, görev yöneticisi performans kısmında %3 ila %14 ler arasında işlem yapıyor olsa da, sanırım aynı sorun bende de var. Bu da farklı bir bilgi paylaşmak istedim. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen konuyu doğrulasın, ya da aksini düşünenlerin konuya katkıda bulunmalarını isterim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı