Güzel Kızlar Çirkin Erkeklere Nasıl Bakıyorlar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne çekmişsiniz kızlardan arkadaş :D Hiç öyle bi' kıza rastlamadım sürekli küfür eden gereksiz yere. Çok tatlı kızlar var çevremde :) Size de nasip olur inşAllah diyim ;) Samsun'da oturuyorum bu arada Karadeniz lafı falan geçmiş söyliyeyim dedim :p
 
Ne çekmişsiniz kızlardan arkadaş :D Hiç öyle bi' kıza rastlamadım sürekli küfür eden gereksiz yere. Çok tatlı kızlar var çevremde :) Size de nasip olur inşAllah diyim ;) Samsun'da oturuyorum bu arada Karadeniz lafı falan geçmiş söyliyeyim dedim :p
Samsun'luyum bende dostum fakat hiç Samsun'a gitmek nasip olmadı. Zaten İstanbul'da güzel bir kız bulmak çok zor. Bence İstanbul Turist bakımından iyi en azından Sultanahmet Meydanı'nda Japon turist kızları görerek hasret gideriyorum :D

Son durum nedir acaba? :D

Bilmiyorum dostum. Arkadaş bana dönmedi fakat gerçekten @yiange28 e çok minnettarım. Bunu düşünmesi bile yeter benim için :)
 
Böyle gereksiz konuları neden açıyorsunuz? Forumda böyle bir bölüm olması bile hata.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böle gereksiz konuları neden açıyorsunuz? Forumda böle bir bölüm olması bile hata.
Bu sizi mi ilgilendiriyor? Teknoloji forumu diye konu dışı konular olmasın mı? Ayrıca konu sahibi fikirlerimizi istemiş sen konudan alakasız boş bir mesaj yazıyorsun. Eğer forumda böyle bir bölüm olmasından rahatsızsanız yöneticilere bildirin. Yüce(!) @Silinen üye 'ün isteğini geri cevirmez konu dışını kapatırlar emin olun!
 
Böle gereksiz konuları neden açıyorsunuz? Forumda böle bir bölüm olması bile hata.
Bu konudan daha gereksiz konular gördüm. Birkaç saatte bir foruma girip ne bildirim gelmiş, adam gibi konu varsa bakayım diye seçiyorum, 10 konudan 9 u salakça, adamlar bunun videosunu yapmış hâlâ Cdsiz Windows kurma diye konu var, ha zaten %98 Youtubedan tanıyıp buldu bu siteyi.
 
Sadece görünüşe bakmak yeterli olmuyormuş demek ki... Belki kızların hoşuna giden bir durumu vardır. (Forumdan özür diliyorum) Mesela serseri görünüşlü tiplemeler var, kızlar yanlarından ayrılmıyor. Adam umursamıyor resmen. Umursamadıkça kızlar daha çok dibine düşüyor. Belki de bizler de umursamamalıyız.
 
Bunun çok fazla nedeni olabilir.

1) Kız sapyoseksüeldir. Zeka, bilgi ve kültüre çok önem veriyordur o yüzden etkilenmiştir. Kabul etmek lazım ki çok fazla sayıda değiller.

2) Maddi açıdan rahat olmak istiyordur, bu durumda erkeğin maddi gücünün iyi olması onun ilgisi çekmek için yetmiştir. Açıkçası bu türdeki kız sayısı sapyoseksüellerden çok daha fazla.

3) Daha önce sırf yakışıklı diye çok fazla "boş" adamla birlikte olmuştur. Ya ilgisizlikten ya beyinsizlikten ya iş bilmezliğinden ya da karaktersizliğinden dolayı istediği şeyleri verebilen ilk kişiye bağlanmıştır. Bunların oranı da az değil.

4) Cinselliğe önem veriyordur, kimse itiraf etmek istemese de aslında çoğu kişi bu konuda sandığı kadar iyi değildir.

5) Çirkin olan bazı insanların tavır ve davranışları o eksiğini kapatır, belki çirkin olarak gördüğün kişi iletişim kurduğu insanları etkileyebilen karizmatik biri de olabilir.

6) Sana göre çirkin gelen bir yüz her zaman başkası için de çirkin değildir. Bir bütün olarak beğenmesen de gözü, kaşı ya da burnu güzel olabilir bu da bir başkasının o kişiyi çirkin görmesini engeller.

7) Yüzü çirkin olsa da vücudu çok iyi olabilir.

8) Zorla, sadece korktuğu için birlikte de olabilir. Bu tür ilişkilerin sayısı da eminim ki fazladır, her gün haberlerde öldürülen kadınlarla ilgili bir şeyler çıkıyor. Kız ayrıldığı ya da reddettiği zaman karşısındakinin ona yapacaklarından korkup birlikteliği kabul etmiştir.

Bunlar şu anda aklıma gelen nedenler, hepimiz toplanıp neden bulmaya çalışsak yüzlerce madde çıkarabiliriz. Kısacası bu tür şeylere fazla kafayı takmamak lazım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı