Ekran Kartı Kendini Downclock Ediyor

Madnesss

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2015
Mesajlar
137
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, oyunda bir süre sonra ekran kartım 500 MHz kadar memory clock downclock yapıyor. 3505MHz'den 3005MHz'e iniyor. Afterburner'ı açtığımda ise hiçbir şekilde memory clock için girdiğim değerleri kaydetmiyor. Sürücü güncelledim, önceki bir sürücüyü kullanıyordum, yine sorun düzelmedi. PC'yi yeniden başlattıktan sonra düzeliyor, yarım saat kadar sonra yine aynı sorun devam ediyor.
 
k UOTE="Madness, post: 2069302, member: 45050"]Arkadaşlar, oyunda bir süre sonra ekran kartım 500 MHz kadar memory clock downclock yapıyor. 3505MHz'den 3005MHz'e iniyor. Afterburner'ı açtığımda ise hiçbir şekilde memory clock için girdiğim değerleri kaydetmiyor. Sürücü güncelledim, önceki bir sürücüyü kullanıyordum, yine sorun düzelmedi. PC'yi yeniden başlattıktan sonra düzeliyor, yarım saat kadar sonra yine aynı sorun devam ediyor.[/QUOTE]

GTX 980 ekran kartım, Z97 Gaming 5 Ekran kartım, ayrıca 4690k işlemci stok hızda ve 8GB ram kullanmaktayım. Bugün araştırdığım kadarıyla pek sistemle alakalı bir sorun değil gibi. Yabancı forumlarda birisi formatlayarak çözebildiğini söylemiş. Formatladım, deneyeceğim bakalım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı