Pentium E5700 sisteme güncelleme

Hangi oyunları oynuyorsun? İşlemcin kötü ve azcık bile işlemci gücü isteyen oyunlarda darboğaz yapar R7 240'a o işlemci.
 
Yeni sistem toplamama çok süre var daha. Onun için bir süreliğine idare etmelik ekran kartı arıyorum.
O zaman alın 240'ı idare edecektir. Ancak bu sistemi alırsanız gerçekten toplayacagınız zamana kadar size GTA V bile açıcaktır büraz düşük çözünürlüklerde.
 

Dosya Ekleri

  • adsd.png
    adsd.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 90
O kadar masrafa gerek yok. Onu yaparsa yeni alcağı sistemin yarı parası boşa gitmiş olur. Onun yerine idarelik şunları alabilir;

80-90 civarı İntel Quad Core q serisi 4 çekirdek bir işlemci rahatlıkla alabilir. Zaten anakartı 775 soket destek listesine bakıp anakarta uygun alır bir tane.
30-40 ve ya daha ucuza 2.el ddr2 4 gb ram. 50 tl gibi fiyata ddr3 de bulabilir.(Ram'e gerek olcanı sanmıyorum zaten 4 gb var.)
Bunların yanınada R7 240 ve sistem toplayana kadar idare edebilir. R7 240 q serisi işlemcilerle darboğaz yapmaz. İdare etmek istiyosa en iyi seçim bunlar olur.

Ayrıca ağır oyunlar oynamıyosan R7 240'ı direk alabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
R7 240 alsan da istediğin performansı sağlayabileceğini düşünmüyorum yani güncelleme yaptığına değmeyecektir en azıdan R7 250 al ve arkadaşın dediği gibi quad core bir işlemciyle tamamla
 
Tekrar karşılaştık :D R7 240 ile darboğaz yaşayacağınızı sanmıyorum. O ekran kartının yanına R7 240 cuk diye oturur. O yüzden düşünmeden R7 240 almanı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı