Sapphire RX480 Nitro+ PSU önerisi

Güç olarak yetecektir. Fakat kalite yönünden pek önerilen bir marka değil High Power. Ayrıca bu PSU'da ekran kartı için sadece 6 pin güç çıkışı bulunmakta. Bütçeyi fazla aşmadan önerebileceğim Zalman ZM500-LX 500W model güç kaynağıdır.

High Power iyi bir marka. Siz bu güç kaynağını Eco serisi ile karıştırdınız sanırım. Evet, o PSU'lar cidden kötü.
 
High Power iyi bir marka. Siz bu güç kaynağını Eco serisi ile karıştırdınız sanırım. Evet, o PSU'lar cidden kötü.
Hocam şahsi olarak kullanmadım. Ama Yusuf Ensar Ertan başka bir konuda; High Power 80+ da olsa bilmediğiniz bir markayı almayın demişti ve yerine aynı fiyatta Zalman önermişti.
 
Screenshot_1.png
 
Sorun çözüldü. High Power 500W 80+ 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PSU kullanıcam ve anakartı yükselteceğim, sizce iyi bir karar olmuş mu? Yada neyi yükseltme mi önerirsiniz? Bütçe 2600TL.
Ekran kartınız 8 pin güç girişine sahip ve seçtiğiniz güç kaynağında 6 pin güç çıkışı bulunuyor. Eğer kararınızı verdiyseniz, ürün ile birlikte bir dönüştürücü almayı unutmayın. Toplama sırasında çok can sıkabilir böyle şeyler. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı